林家謙 VIUTV 同 CCTVB 拎獎分別

203 回覆
628 Like 133 Dislike
所以咪話內向係佢講出口, 而唔係觀察出嚟, 你弱智夠未
冇錯就係假定, 咩內向社交恐懼症,本身唔識佢本人又唔係咩專業人士點會有人prove到?
定你真係弱智到期望有人寫到張醫生紙俾你證明?
大部分人只係想透過佢內向嘅性格去解釋當晚嘅行為, 而唔係透過行為去prove佢係內向, 因為佢哋本身假定咗佢係一個內向嘅人
恭喜你終於發現
屌你真係好撚蠢
我咪問撚左
你班友憑乜嘢去假定囉
哇屌 真係cls係咪謙狗fans都係咁撚蠢
唉屌 我cap埋比你算
你憑乜嘢假定我係佢fans
佢fans乜憑乜嘢假定佢內向囉
你真係弱智唔係扮

咪問緊你憑乜嘢囉
你答到憑咩嘢未
同埋分清楚 假定 同 屈 好wor
你有班謙狗fans:佢係內向架
咁叫屈wor 你知架可
唔好將佢同193比
唔該
你憑乜嘢假設我向拉落tvb
你咪照拉落

最好笑係
你又話咩自己唔係fan屎 乜點型fans式:睇唔過眼
我話謙fan屎點點點wor
你唔係fans做咩答姐
你唔係fan屎又要答fan屎答嘅嘢 我都好好奇
其實點解讀都得

TVB表現輕鬆:唔care TVB

VIU表現拘謹:care Viutv的獎有壓
事實係冇線出到位
實紅過/好過/富貴過係19 viu嘅
人哋撈咗咁耐仲要同班咩暗星同台
又唔怪得人
咁萬一唔係佢解釋嘅原因,咁佢唔拎獎,係到抹獎做乜野先
要串都唔係咁串la 下話
其實#176我已答咗你,
你一路話點樣睇得出佢係內向嘅人
我就答你係佢本人自己講, 你口中嘅fans假定佢係一個內向嘅人, 再去解釋佢言行, 對我嚟講又唔係咁難理解
跟住你就話憑咩, 又問返同一條問題, 只係轉咗個字眼
定係我GET錯, 其實你係期望佢fans寫篇論文去證明林家謙係內向
多於
林家謙話自己係內向
?
ys
煩撚完未
兩樣嘢wor
搞清楚邊個先邊個後wor
係fan屎出黎認屎認屁屈佢內向幫佢兜先
定林家謙自己見大件事 出黎順勢兜落去隨便講自己內向先
你試下搞清楚狀況先?
兩樣嘢唔同架wor 你知架可 又借d椅撈埋講

btw對於一個唔係fans黎講 你都幾熟佢d嘢wor
通常得hater同fans先會知
內向係性格嚟, 唔係一時三刻嘅狀態, 佢話自己有, 冇人屈佢
冇人想透過行為去推論佢係內向
全部都假定佢係內向
只係你一尾同一班假定咗佢內向嘅人攞證據咁痴線
viu就算播倒一集
都俾人釘牌啦
保住viu先唔可以俾cctvb贏
睇完片,我覺得佢似緊張冇咩準備,好少事姐
戴住口罩
193串tvb又串花姐
林家謙串viutv奶tvb
驚la傷個獎
係咁撚在意個獎就拎撚起咗個獎嚟影相啦
咪係,笑唔笑睇對眼都睇得出,條傻尻諗住用口罩做藉口幫佢主子洗白
連登不嬲藍絲居多
藍家謙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞