林家謙 VIUTV 同 CCTVB 拎獎分別

203 回覆
628 Like 133 Dislike
酒精大殺傷力就係人都知
又冇人知Viu個獎用咩做 抹下好出奇?
見到你地喺度自Hi我就安心
真係好撚柒
https://blog.icook.tw/posts/143473
佢隻閪手紙造?咁易傷?

邊一篇文講個獎盃係鐵????
仲有 佢驚酒精la到個盃甩色
根本同個盃係鐵係膠都無衝突

得啦知啦你debate好叻喇威喇
記得有片佢做訪問
條片最後credit化妝嗰到係寫Terence Lam
唔識中文
未有經驗地位 有邊個夠膽亂郁亂講?話知佢個獎爛左啦
上到台個下唔係應該下意識就興奮開心緊張拎起個獎個諗下講咩?仲咁得閒搵隻手指摸
感覺就係wfc上到台hea住
哦 我拎獎? 多謝多謝 完

每一次上台都表露出冷淡 輕浮既態度
失言又失行
點解係tvb就笑哂口

睇唔出佢有幾內向 淨係覺得佢不可一世

我有份投佢 playlist又有哂佢啲歌
好失望
j
唔講好過講嘅藉口
戴住口罩喎
個個都識眼笑嘅
繼續兜啦
兜咩
咁邊一篇文講塊嘢係衣物

搞到要狗謙粉crop衣物新聞

我debate幾叻都好始終永遠都唔夠謙狗fans debate

因為謙狗fans根本唔講道理
佢嘅盲撐粉絲個心用玻璃做
牙謙係咪驚個獎用火酒抹,掂到會產生靜電著火
咁佢既形象係乖乖仔,斯文,有內涵,人地就prefer佢態度係有禮貌,如果佢塑造到個形象係好狂野放蕩就唔會有呢個問題,所以你唔會見人屌杜汶澤同lmf冇禮貌,但既然林生個形象係咁就唔該比d職業道德演好少少
你講果個193case都係咁,佢本身就大搖大擺咁係人都睇到佢串啦,咁仲點會話佢串
冇照顧到你係弱智要劃出腸先明 梳
泥漿摔角冇用㗎 衣物例子唔啱聽?
不如覆下 #101
你哋真係好八婆
小小嘢都咁撚多解讀
人哋解釋完又唔理
死都做佢發言人, 做佢心裡面條蟲, 話佢一定係睇唔起viu
你笑對眼唔笑?
你班fans先係佢條蟲wor柒頭
琴晚個個講兩句 做咩唔攞獎點點點
你班fans即刻:我屌你老母臭化西咩 我謙仔好內向架 唔知就收爹啦
你班fan屎先係佢條蟲人地唔攞獎 連佢心底內向都解讀到 都係動物傳心C級別
爆炸添啦點止著火
睇唔過眼你班傻鳩過份解讀就fans
咁插佢嘅一定係tvb打手五毛
Poki屌網民都係真性情 做咩反佢
叫你覆#101呀傻鳩
借例你唔識睇嘛 依家唔講衣物又唔駁嘴拿?
回力鏢好冇味姐
你班fans撩事鬥非先
柒完就屈其他人過分解讀謙狗西利!
btw做咩姐你我有提tbb咩?
做咩又打曬稻草人?又拉落tvb似係有d嘢wor
我學你template咋喎
柒完屈其他人明明係你哋專利
真係唔敢當 林家謙fans直頭要拜你地師學藝, 不論讀心方面定係搬龍門方面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞