林家謙 VIUTV 同 CCTVB 拎獎分別

203 回覆
628 Like 133 Dislike
ViuTV個態度,如果係笑,佢個人品只會更不堪
TVB嗰次冇戴罩
條撚樣唔覆我
我代佢回住先:繼續兜啦你
1.我講獎杯先
你自己貼link講衣物同酒精嘅關係
鐵同布料都未分清
我屌你錯誤舉例論證
叫你比到證據證明鐵同獎杯嘅關係 咪ok囉
你又發曬老皮咁:係啦你叻啦

就你錯誤論證仲死雞撐飯蓋
柒完道歉未先?

2.

仲有d消毒酒精係個獎度 驚會la傷

d酒精已經係surface度 已經la傷左個盃sorry
你貼條link出黎 駁你自己
似係謙仔話自己身嬌肉貴 la傷自己wor
靜係衣著同個髮型都知佢重視邊個多D
1.我講獎杯先
你自己貼link講衣物同酒精嘅關係
鐵同布料都未分清
我屌你錯誤舉例論證
叫你比到證據證明鐵同獎杯嘅關係 咪ok囉
你又發曬老皮咁:係啦你叻啦

就你錯誤論證仲死雞撐飯蓋
柒完道歉未先?

2.

仲有d消毒酒精係個獎度 驚會la傷

d酒精已經係surface度 已經la傷左個盃sorry
你貼條link出黎 駁你自己
似係謙仔話自己身嬌肉貴 la傷自己wor
其實佢係唔識包裝自己同講好圓滑嘅說話姐
唔係寸 佢嘅種種表現其實係anxious

至於酒精「喇手」問題
濕疹生到手掌爆開 或 搓酒精搓到甩皮嘅人
大有人在

不過我覺得都係佢不安
起咗個self defence mechanism
先將個焦點擺咗酒精度
唔想拎起枝咪接受個獎

佢好明顯唔覺得自己值得拎
太謙虛 先咁
主因係怕壓力 要戴咁大頂高帽
而樂壇上仲有好多好有才華嘅創作人
都無獎 佢都怕俾人閒話姐
有冇人知佢噏乜鳩
Anyone but CCTVB
咁所以咪抹下,好出奇?
又唔係全程都唔拎。
你最多咪串下佢物理知識唔夠。
笑撚死cls謙狗fans真係世界第一無恥
1.有人對謙狗唔攞獎唔致詞有疑問

2.謙狗fans動物傳心解讀完謙狗內心:人地謙仔好內向架 唔想講嘢有咩問題你班賤種 到底邊度無禮貌!

3. 其他人因為謙狗fans咁撚柒串 嘔心到一個點
繼而爆出:
謙狗開心上tvb攞獎
謙狗訪問講過自己想做幕前 根本唔內向
謙狗繼續用緊weibo

4.謙狗fans話其他人過分解讀謙狗是好人
而這個人就是你條柒頭
用衣物嘅報道嚟借例同你解析酒精嘅殺傷力
Spin落物料問題度大概係你唐仔理解能力唔夠高

講到尾我都唔會怪你
因為講得越多柒嘅都係你
唔係wor
條友比link講話酒精會la傷個獎
你咁樣一抹 咪大面積la傷

定係la傷係講緊la傷謙仔身嬌肉貴嘅玉手啊
or 其實牙謙事後搵藉口咋
起碼無人知你up乜前面你自己友軍都屌柒你錯誤論證 笑撚死
笑死 借例解析酒精殺傷力wor
cls邏輯完全唔同物料都可以做乜柒借例?
你學過science未架Cfu
今年有chem堂未。。。
你知唔同物料 reaction可以完全唔同架可
係咪謙粉都係唐氏仔 唔係讀chem。。。
你講得啱
1.有人對謙狗唔攞獎唔致詞有疑問
1. 有人屌林家謙冇禮貌睇唔起Viu
有疑問呢個講法真係好笑, 我俾10/10你
其實你學完基礎中學science先上lihkg啦好嗎。。。
咁樣好難同你吵
因為你自己都唔知自己up咩。。。
第一次聽完全唔同物料嘅chemical reaction都可以乜柒借例解析
cls 連登 真係乜人都有
又黎柒完再一次係咁 惱羞扮膠當無事
陣間又求其搵條link 發現新大陸
又爆氣上黎 叫我咩回應#150
謙狗fans真係好撚痴線
Tvb係黃?咩類比嚟 代入唔到
留意番我最初係quote你呢個回覆
所以先會dum條link出嚟話你知酒精係好高殺傷力
唔好同我喺度搬龍門偷換概念
你未夠班
撚狗咁撚 唔好比佢停
https://youtu.be/yU2sblUI8SE

轉貼隔離po發現內向仔一上cctvb個人即時就寬容返,容光煥發返,講嘢又暢順返曬嘅一面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞