林家謙 VIUTV 同 CCTVB 拎獎分別

203 回覆
628 Like 133 Dislike
1.一開始都無人憎林家謙屌你兩句無禮貌咪無禮貌囉講事實有咩問題
你覺得有禮貌定點?解析下好wor

2.你唔好扮野偷換概念wor
睇唔起viutv嘅理論 係你班fans攞d咩內向論出黎之後先帶起又博懵
其實你地身為動物傳心師
到底點樣靠謙仔攞獎 睇得出佢好內向
到宜家都好好奇

最好笑係佢自己訪問都話想做幕前根本無話內向
答到未姐
酒精會la爛野都唔係新聞
咁基本嘅常識都冇
喺度拋書包問人哋有冇上咩堂
摺埋啦傻鳩
上次有無拎咁多個獎先佢
今次佢狂上台
都自嘲話「老是常出現」
建議撚樣him唔好出街, 周圍都唔乾淨架
你連我覆緊你啲乜都唔撚記得
講埋啲九唔搭八嘅嘢我梗係唔會覆啦
你估我喺出面啲傻仔俾你拉入去泥漿摔角咩
偷換概念係邊?我又好奇
你自己覆我哩個cm
覆乜柒嘢衣物新聞
之後我就屌柒你論證錯誤啦wor
你之前柒先就係人地偷換概念
其實你知唔知咩叫偷換概念。。。

聽講你到宜家都未就用錯誤論證仲死雞撐飯蓋 同我道歉wor
肯道歉未姐?你連中學基礎science都未識
就真係未夠班啦
又啱,上次個獎都冇消毒酒精唔驚整傷佢隻手,笑得開心啲係正常
其實我接受到佢話驚la傷個獎嘅解釋

但係表現真係唔夠大體係事實
偷咩換概念, 明明琴晚睇, 用手捽個獎暗示有塵係其中一個point
割得咁快?
唔會 你緊係唔會泥漿摔角啦

因為你連基礎中學science都未識。。。
點摔?。。。
連唔同物料對酒精嘅chemical reaction都可以做乜柒借例 咁都講得出 都知你咩水平...
泥漿摔角都要有一定水準ge
你啊?難d囉
你可能係側邊玩係泥就算
人哋話la傷個獎 你就spin做la爛
喂唔該真係確保你講嘅嘢冇漏洞先覆啦
好撚尷尬呀
不如你同你老母道歉啦
佢睇到你個傻鳩冇腦又周圍咬人
會唔會大義滅親㗎
未夠你地割得快
見你到宜家
一句都未夠膽提乜柒內向論就知

其實答得未我巧想知係點睇得出牙謙攞獎好內向架 唔好避而不談啦

始終覆你第一個cm 你就係講緊我地過分解讀hin講下你地自己嘛
我淨係知你個柒頭一開始就實牙實齒話酒精傷唔到個獎姐
由此可見你嘅水平係咩位置啦
有咩唔敢提? 佢係內向吖
做咩?

黎料!

黎黎黎
我最期待ge出現了
la傷
咩叫la傷姐
hp-1個d?
原來個獎有生命 受傷
笑撚死 我幫你班柒頭兜返佢la爛 物理上面ge損毀
你仲自己踩返落去
其實你係咪真係唐氏仔黎。。。
咁撚蠢真係第一次見

好咁你講 點樣傷法cls
又話自己只係作曲,講到咁唔想唱咪唔好唱,專心做幕後囉
講到咁唔想拎獎咪唔好出席囉,好簡單姐
但又要黑哂口面,又要串,姐係想點

姜濤都自認內向,唔識講野,但人地都識笑笑口,講香港亞洲第一
我問你邊度睇出黎啊
唔係問你佢係啊
屌你老母訓撚醒未?問非所答
咪係咪同上面條友同一間匡智小學?

sorry wor
謙狗自己都話鍾意幕前舞台wor
內向都想將自己嘢share出個舞台?
內向到上其他節目就任講嘢上viutv忽然內向
發覺就黎Donald trump都叫內向
戴住口罩都知道人地冇笑咁犀利呀你
笑撚死
我問有咩酒精傷到個獎 我想買
邊句野叫做:實牙實齒話唔會?
你冷靜d先 唔好泥漿摔角啦

btw肯道歉未姐?又避而不見扮無事?
你似弱智多啲
人哋係用佢內向嘅性格去解釋佢當晚行為
而唔係從當晚行為睇得出佢係一個內向嘅人
不如你消化下先兩者分別先
答到未姐 柒完又扮無事?
謙狗fan屎咁嘅質素ge
咩事
笑死(佢內向嘅性格)
哇屌 cls
自動假定做推論
哇咁重要ge嘢 咁樣一句帶過
個重點就係你班賤種fans憑咩假定內向去解析
你唔用下外向性格去解析下?
內向有利就向內向兜
你係佢條蟲?
同埋琴晚你班友實牙實在齒 一句得埋黎 話佢內向就係內向唔見有乜柒推論去解析wor
你自己消化下先啦
明白對你黎講係有少少難明ge
明ge
你開心就得發覺同謙仔fan屎溝通真係好難
乜柒la傷轉la爛 係人地spin走都講得出連基本中學science又無識
真係死得溝通不能 你開心就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞