而家啲女係咪唔興拍拖,寧願搵SP

376 回覆
968 Like 69 Dislike
以前啲男人叫過雞搵過sp又會唔會同返之後啲女朋友講將心比己
乜撚野LOGIC, 唔偷食= ON9
你自己仆街就話正常既人ON9
樣柒柒哋個班先多數揾sp 我估係為咗彌補返平時冇仔埋身嘅遺憾 而透過尋求性關係嘅發展去強調自己嘅異性緣
現代人選擇太多,男女都係,永遠會見再更加好既一個,所以就算岩feel都唔想比對方綁死,齋扑野就算
同條女真係唔戴
明明你自己都搵sp 但係喺呢到就個個都會同情你相反就淫娃蕩婦
想像力豐富
上一代落D仲普遍過80 、90後落老蘭
你信咪得囉
明明係因為佢係被惹到嗰個
好心你唔好偷換概念啦
你地呢度討論緊咩年齡層先
明明個po係講sp唔係講性病
好心你唔好偷換概念啦
咁SP關係係exclusive?
佢瀨嘢擺明衰ON9
條女都ON9, 比咁多人唔戴套

兩個都ON9
吓 咁係嗰位offtopic者
睇回覆同情佢係同情佢有病喎

唔回再回你 thx
舊年代重男輕女同思想守舊規限咗女性
而且當時女性比較難靠自己先要搵人埋單/覺得有個人互相照應會好啲
依家男女平等咗 思想開放咗好多
女性好多有能力靠自己已經養到自己 同埋都冇嗰個傳統觀念要結婚生仔
令到啲覺得拍拖麻煩又哂時間但係又有生理需要嘅女性直接搵SP就算 依家有心約上網都大把揀
利申 認真地鳩噏
睇你係咩愛情觀

我就覺得 可以保護自己嘅就只有自己
相處落會知
咩人就吸引番咩人
傻西咪吸渣男lo
D女唔好以為唔講無人知,長時間相處唔多唔少會估到
有仔埋單係易,但多數都無好下場
好撚多臭閪
不嬲都係 係宜家方便左姐
其實好正常,仔SP食得既女越黎越多, 即係會越嚟越多女接受SP

既既就明
我連對方拍過很多次都接受唔到
拍之前一定問之前拍過幾多段
多過7次一定bye
你咩人咪識返咩人 身邊邊有人咁諗
等同上一代無民主唔代表要袋住先架嘛
我認同香港男女性既權利有唔同方面既失衡既
最主要係香港人看待性呢樣野仲係好保守(其實普遍亞洲地區都係咁)
例如 性經驗多既女仔係N手閪、淫婦,
而男人既人工低過女朋友就會比人話廢、無用一樣
最大問題係要做到身體自主首先就要突破呢啲性別定型
感情受傷多數都係因為期待太高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞