而家啲女係咪唔興拍拖,寧願搵SP

376 回覆
968 Like 69 Dislike
唔晒起晒鋼嘅,我指緊係女仔好多都進步,而男人好多都仲係不思進取,你睇下依家幾多女專業人士就知
我亦冇話女人要靠男人,但係拍拖都唔會揀個廢過自己㗎啦,
你咁敏感,擺到明你就係嗰啲連月入3萬都搵唔到嘅人啦
點解要愛情同麵包二揀一?唔可以「我要晒」?
愛唔愛好主觀,感情遲早會淡,如果條仔淨係得愛情offer到,其實只係用嚟包裝自己冇能力嘅藉口
女人自己offer俾到自己嘅嘢愈多,咁要男人嚟做乜?
你係本事嘅你可以照愛條女之餘,仲搵到6萬一個月
你做唔到只係因為你
其實食得多囡既仔一定有d吸引到女既特質(唔係邊食到咁多)
我諗d女仔唔係直接話覺得食得多囡係型,而係鐘意上面講果d特質

就講扑野,斷估都唔會青頭毒撚技術好過player啦
我唔明個logic, 即係而家女仔進步到可以offer 好多俾自己,咁去搵sp 就好合理?如果個男人搵到多錢又係咪要搵個搵得多既女仔,搵唔到就可以隨時搵sp? 咁樣合理化搵sp 唔make sense 姐,直接話條女淫好過啦講咁多

題外話,你條女唔通又會因為你人工唔高去搵sp 就合理咩,定你一定要搵個女朋友人工要低過自己既先確保到自己女朋友唔會搵sp?
邊位巴打咁重口味煲老藕
會唔會介意男仔以前搵過sp
我覆緊第一個comment

係 遇得多仆街 啲仆街ex又唔撚係正 柒頭都會比帽你戴 與其為呢啲人渣傷心 不如正正經經搵個靚仔大隻sp 滿足性需要咪算”

換句話說:與其俾樣衰窮柒仲要有機會派帽俾自己嘅毒撚「所謂男朋友」屌 倒不如搵有錢高大嘅靚仔做SP俾佢屌

明未?
只能夠講句恭喜你地搵到同類,唔會出到黎害一般人
叫雞同sp唔係同一個level喎師兄
一樣身體自主邊到唔同
你bf 真係前世唔修今世還比你隻臭閪
點都有d介意啦
有得揀都盡量唔揀啦

係一個已經壞咗嘅人
難保同佢一齊咗/ 結婚
出去繼續搵sp/叫雞
搵番d舊partner 打番火場友誼波

我覺得愛情入邊最緊要係愛 而唔係sex
sex係bonus
假設兩公婆 第日老咗
冇以前咁有魅力 拍唔住d後生仔女
唔通又要離婚咩

又或者講近d 性合拍 但耐咁 少咗份新鮮感
唔夠激情 唔通又要出軌/ 分手咩

我覺得拍拖 相處先係最緊要囉
或且揀咗果條路嘅人
都係渴望自由戀愛
或且不婚主義者 我唔批評

但如果一方面渴望婚姻 終身伴侶
一方面男女關係又咁複雜
第日嘅另一半 真係接受到咩
有過sp反應嗰個人價值觀
自問接受唔到另一半有過sp
絲打講中我心聲
係 我係女 鍾意俾啲新既撚屌 爽好多
價值觀哩三隻字又幾貼切
總知哩種價值觀嘅人
都比較少善男順女
因為哩類人搵同類人
所以咪成日都話唔相信愛情囉

鬧個交 伴侶唔係身邊 解決唔到性需要
又搵人約個炮

冇愛嘅性唔會覺得空虛寂寞咩
乜性變得咁廉價 咁隨手可得嘅咩
有仔就唔可以搵sp? 咩年代呀依家
臨老冇男人陪好慘架
有性病先要搵女朋友呀 搵d乖乖女再中出佢 想睇d乖乖女生性病果種反差
有性病都出黎搵sp 我屌你老母呀
個價值觀咁都有咁多人正評
絲打 你好正

當年 我被條毒撚派帽 都有打算咁做

唔想再正正經經行拍拖結婚生仔呢條路,覺得好撚攰

諗住開始玩下apps識人

點知 一野就識左我老公

整定我做唔到壞女人
當你被毒撚派過帽

你就會明點解

我諗等於男仔被豬扒女友派過帽

就會寧願做靚女隻兵

大家一樣要洗錢,原來最後件豬扒仲要對我不忠,我倒不如洗錢係靚女身上,起碼我拖佢出街都威d, 夠叻仔仲可以食埋佢
臨老係吾係都慘架啦 唔覺得男人有咁大貢獻
都同意嘅
所以我冇食過豬扒
咁有冇3p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞