[不容有失]皇家馬德里球迷吹水區(35)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
艾斯高在2013年由馬拉加以2700萬歐元轉會皇馬,當中涉及300萬歐元獎金條款︰假若他在轉會後5年內協助皇馬贏得西甲冠軍,每次捧盃馬拉加將可得100萬歐元。雖然這位鋒將轉會後已兩度贏得歐聯錦標,但卻從未染指聯賽冠軍,因此這筆300萬獎金馬拉加未曾得到分亳。

如今機會就有眼前,皇馬周日一戰作客馬拉加只要不敗的話,即可成為聯賽冠軍,而馬拉加亦可獲得100萬歐元「獎金」,對於排在中游大踼風流波的他們,究竟今場會以甚麼心態迎戰呢?(Goal.com)

矮撚悲歌

卡斯都係矮撚
以前都係咁救

所以咪話拿華斯唔識守

救12碼當bonus既啫
唔好再企on9位好似拿玻里個場咁就還得神落

Keyword救12其實唔錯 不過好易岩方向都救唔到

咁仲叫唔錯?

成日唔夠力

記得上年對下體,佢地個o字頭龍係咁企定
仲渣過keyword,好似唔識救12碼咁

oblek都唔識
https://instagram.com/p/BUR2rB3DAYT/
原來keyword嘅神反應係咁操返黎

世盃個期好多佢既J片
十二碼點開網球練習真係好屈G

但係唔識守12碼

矮撚悲歌

個網球練習真係有用
上場對西維二連救jovetic單刀同加美路頭槌補刀就係咁練返黎

聖卡斯救老西個兩球好丁d
原來沙比掛靴鳥
原來沙比掛靴鳥

同拿姆一齊退
原來沙比掛靴鳥

同拿姆一齊退

最後一場

矮撚悲歌

卡斯都係矮撚
以前都係咁救

所以咪話拿華斯唔識守

咁仲叫唔錯?

成日唔夠力

上年決賽,仲要球球12碼都係射埋同一邊
巴西點兵 尼馬偕皇祖兵避戰

now.com體育】巴西國家隊在周五點兵,尼馬、馬些路、卡斯米路和丹尼爾皆獲得免役。

巴西在6月將參與兩場友賽,面對老對手阿根廷及澳洲,在主帥泰迪(Tite)的大軍名單之中,不見巴塞隆拿前鋒尼馬(Neymar)、皇家馬德里雙子馬些路和卡斯米路,以及祖雲達斯右閘丹尼爾。

尼馬避戰的原因,是今季已為巴塞和巴西征戰多場賽事,需要多點時間休息。泰迪表示:「球賽的激情把球員耗盡了,每天的腎上腺素都要保持高水平,他們需要在心靈上休息。」至於馬些路、卡斯米路和丹尼爾落選,是因為皇馬和祖記將於6月3日的歐聯決賽碰頭。

不過,今次的24人大軍仍然星光熠熠,車路士中堅大衛雷斯、中場韋利安、利物浦攻中菲臘比古天奴和曼城前鋒加比爾捷西斯等都在陣中。泰迪指,今次友賽最重要是重建球隊。

提都無提過擔泥

所以咪話拿華斯唔識守

咁仲叫唔錯?

成日唔夠力

但拿華斯撲錯邊

所以咪話拿華斯唔識守

咁仲叫唔錯?

成日唔夠力

但拿華斯撲錯邊

@鳩白

咁仲叫唔錯?

成日唔夠力

但拿華斯撲錯邊

@鳩白

6月3日,皇馬將在卡迪夫鬥祖雲達斯,合演今屆歐聯決賽。

皇馬球星巴利因為受傷,自4月後已經養傷至今。

施丹說,球隊很需要他復出踢歐聯決賽:「巴利正在復原中,仍然有時間讓他提升狀態踢歐聯決賽。如果有他在陣,皇馬是一支更有威力的球隊。」

巴利今季替皇馬上陣26場,入9球。(http://Goal.com)

拖舟
聖卡斯生日

gracias xabi

gracias xabi

聖卡斯生日

型到

型到

沙比哥

型到

男人嘅典範
好想再睇bale飛奔50碼一騎當千

養好曬所有傷 操番最佳狀態先出黎踢好嗎

所以咪話拿華斯唔識守

咁仲叫唔錯?

成日唔夠力

但拿華斯撲錯邊

@鳩白

找數啦獌狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞