[不容有失]皇家馬德里球迷吹水區(35)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

有神快拜
呢個TOPIC會出事架麻
皇馬對馬拉加唔輸波我直播裸跑

見擔泥神在此仲唔下跪

見擔泥神在此仲唔下跪

連輸2場食雞胸

見擔泥神在此仲唔下跪

阿辛斯奧入選狂牛大軍

now.com體育】西班牙國家隊周五公佈下月兩場比賽的25人大軍名單,皇家馬德里小將馬高阿辛斯奧獲得徵召,但法比加斯、安達靴里拉等意外落選。

西班牙國家隊6月7日將會友賽哥倫比亞,4日後作客馬其頓出戰世盃外賽事,主帥盧柏迪古周五點兵,一如所料,巴塞隆拿與皇家馬德里兩大班霸各有多名戰將入選;雖然皇馬6月3日才戰畢歐聯決賽,一眾國腳將會較遲加入大軍,但沙治奧拉莫斯、艾斯高、艾華路莫拉達、丹尼爾卡華積、拿祖費南迪斯與馬高阿辛斯奧(Marco Asensio)仍然獲得盧柏迪古的信任。

不過,協助車路士重奪英超冠軍的馬高斯阿朗素與法比加斯雙雙落選,而剛獲選為曼聯最佳球員的安達靴里拉和畢爾包老將阿度里斯,同樣榜上無名,亦頗為令人意外。

年僅21歲的阿辛斯奧,除了再度入選大國腳,同時入選了U21代表隊。將於6月16至30日參加波蘭U21歐國盃的這隊「小狂牛」,還有迪路菲奧、比利連、沙奧尼古斯、丹尼斯蘇亞雷斯與伊拿基威廉斯等好手助陣。

圖片來源 : Twitter圖片

馬高斯阿朗素應該得干地先用得掂
阿辛斯奧入選狂牛大軍

now.com體育】西班牙國家隊周五公佈下月兩場比賽的25人大軍名單,皇家馬德里小將馬高阿辛斯奧獲得徵召,但法比加斯、安達靴里拉等意外落選。

西班牙國家隊6月7日將會友賽哥倫比亞,4日後作客馬其頓出戰世盃外賽事,主帥盧柏迪古周五點兵,一如所料,巴塞隆拿與皇家馬德里兩大班霸各有多名戰將入選;雖然皇馬6月3日才戰畢歐聯決賽,一眾國腳將會較遲加入大軍,但沙治奧拉莫斯、艾斯高、艾華路莫拉達、丹尼爾卡華積、拿祖費南迪斯與馬高阿辛斯奧(Marco Asensio)仍然獲得盧柏迪古的信任。

不過,協助車路士重奪英超冠軍的馬高斯阿朗素與法比加斯雙雙落選,而剛獲選為曼聯最佳球員的安達靴里拉和畢爾包老將阿度里斯,同樣榜上無名,亦頗為令人意外。

年僅21歲的阿辛斯奧,除了再度入選大國腳,同時入選了U21代表隊。將於6月16至30日參加波蘭U21歐國盃的這隊「小狂牛」,還有迪路菲奧、比利連、沙奧尼古斯、丹尼斯蘇亞雷斯與伊拿基威廉斯等好手助陣。

圖片來源 : Twitter圖片

馬高斯阿朗素應該得干地先用得掂

馬高斯阿朗素同蒙維爾 我會揀馬高斯阿朗素 起碼有頭槌

見擔泥神在此仲唔下跪

終於有覺得topic係燈
https://instagram.com/p/BUR2rB3DAYT/
原來keyword嘅神反應係咁操返黎

有神快拜

估唔到有人迷我
仲有48個鐘可以推爆呢個Post

班gay佬唔見晒?

班gay佬唔見晒?

Gay 佬要訓教
得真男人係度

班gay佬唔見晒?

Gay 佬要訓教
得真男人係度

真男人 你打出黎果陣有無笑

班gay佬唔見晒?

Gay 佬要訓教
得真男人係度

班gay佬唔見晒?

Gay 佬要訓教
得真男人係度

你班人妖收皮
突發!阿斯報和馬卡報同時報導,馬體會左後衛Theo Hernandez在當地時間週一上午接受了皇馬的體檢,這筆交易將在阿拉維斯與巴塞的西班牙國王杯決賽後公佈。

皇馬將激活了球員的24M歐元解約條款,破壞了皇馬與馬體會之間“互不挖角”的君子協議。

關咩事

佢踢緊囉
On98

ha
先5頁,MOLA MOLA

班gay佬唔見晒?

Gay 佬要訓教
得真男人係度

你班人妖收皮
DL左CCTV5黎睇
球12碼好似SAVE倒先再中柱??

冇呀 NAVAS撲錯邊架

佢講桑法蘭個球呀???

桑法蘭個球NAVAS唔係撲佢既左邊咩

今年西班牙U21應該幾好睇
正選有半隊都係踢緊大球會 有D仲係長期正選

當年就係睇西班牙U21開始J達子
20分鐘入3球

入3球都係輸

當我冇講過

...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞