[不容有失]皇家馬德里球迷吹水區(35)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
前法林明高會長證雲尼捷斯上「馬」

now.com體育】雖然未正式公佈,但前法林明高會長列堤爆料,指巴西新星雲尼捷斯已經簽約加盟皇家馬德里。

球季還未完,而皇家馬德里還要爭取西甲和歐聯雙料冠軍,但在轉會市場已急不及待增兵,已從馬德里體育會收購了今季被外借到艾拉維斯的後衛迪奧靴南迪斯。

最新一人,有傳是效力法林明高的16歲前鋒雲尼捷斯(Vinicius Junior),而前法軍會長列堤更爆料指轉會已經完成:「雲尼捷斯已是皇馬球員,他或會在下年離隊。今次轉會費為4500萬歐元,」據知,皇馬今次極速把雲尼捷斯收為己用,是為了避免像之前尼馬被巴塞隆拿搶走一樣,失去心頭好。

雖然雲尼捷斯年紀輕輕,而且未曾入選巴西,但在青年賽事不斷破入球紀錄,更在U17南美錦標賽以7球成為神射手,被認定是明日之星。

圖片來源 : ©AFP

仲樣衰過朗癲
http://GOAL.COM獨家:卡卡大讚施丹教得出色

施丹首季執教皇家馬德里便拿到歐聯冠軍,卡卡大讚這位教頭的執教能力令人意想不到。

「當我效力皇馬時,施丹是摩連奴副手之一,他開始做得不錯。但是他有今時今日的成就,相信無人估計得到。他是出色的球員,非常有智慧,今季甚至有機會衝擊西甲聯賽及歐聯錦標,別忘記這只是第2季,恭喜施丹。」卡卡說。

施丹當初退役後也沒有想過在教練崗位發展如此順利,卡卡說這位同行的際遇令人羨慕:「施丹是退役後的最佳教材,從前我們在皇馬傾談過,當初施丹說不想當教練,只是想和家人旅遊,四處享受人生。不過,兩至三年後他開始懷念足球場,懷念草地,然後他便興起回來的念頭,先去上教練班,再去教皇馬青年軍,一步一步走到今天了。」

「也許他是我的最佳學習對象,不過不是現在,也許在將來吧。」卡卡說。

真皇

不得不說佩狗無野叻,搞商業開發真係最叻一年一星買人返黎,就算唔岩用賣返走,過多十年又變名宿幫皇狗出口/返黎教新仔
但相對地啲青訓就成日反皇反到仆街
好想再睇bale飛奔50碼一騎當千

養好曬所有傷 操番最佳狀態先出黎踢好嗎

巴打睇番熱刺同猩第一季highlight算啦
好想再睇bale飛奔50碼一騎當千

養好曬所有傷 操番最佳狀態先出黎踢好嗎

巴打睇番熱刺同猩第一季highlight算啦

千里走單騎🚬
件紫色作客個銷量真係咁差?
官網又減價又送埋褲
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平
款又舊(三間係膊頭)又少著
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry

球星著咪好睇囉
6月3日,皇馬將在卡迪夫鬥祖雲達斯,合演今屆歐聯決賽。

皇馬球星巴利因為受傷,自4月後已經養傷至今。

施丹說,球隊很需要他復出踢歐聯決賽:「巴利正在復原中,仍然有時間讓他提升狀態踢歐聯決賽。如果有他在陣,皇馬是一支更有威力的球隊。」

巴利今季替皇馬上陣26場,入9球。(http://Goal.com)

拖舟

今季效率低到

施丹說,球隊很需要他復出踢歐聯決賽:「巴利正在復原中,仍然有時間讓他提升狀態踢歐聯決賽。如果有他在陣,皇馬是一支更有威力的球隊。」

巴利今季替皇馬上陣26場,入9球。(http://Goal.com)

拖舟

今季效率低到

仲低過賓周
搵呢兩個B同SN比真係食得屎

拖舟

今季效率低到

傷完出黎即刻識飛咩 係咁傷係咁上下啦
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry

You唔識貨
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry

球星著咪好睇囉

下季果3件好難揀
主場有暗花
黑色作客係今季款
唔藍唔綠果件好似練習波衫咁
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry

球星著咪好睇囉

下季果3件好難揀
主場有暗花
黑色作客係今季款

買曬印isco
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry

球星著咪好睇囉

下季果3件好難揀
主場有暗花
黑色作客係今季款

買曬印isco

巴打識貨
我會揀一件卹modric
官網又減價又送埋褲

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry

球星著咪好睇囉

下季果3件好難揀
主場有暗花
黑色作客係今季款

買曬印isco

巴打識貨
我會揀一件modric

一開始就係今季三件最平

隻色好難carry

球星著咪好睇囉

下季果3件好難揀
主場有暗花
黑色作客係今季款

買曬印isco

巴打識貨
我會揀一件modric

已經儲左兩年作客isco
覺得前年灰色最靚
推得咁慢,對馬拉加呢場失硬了
原來沙比掛靴鳥

同拿姆一齊退

永別了 朋友

你自爆 一定吸引到好多人留言

失硬
贏到我切柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞