[不容有失]皇家馬德里球迷吹水區(35)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
聽日拉膠兩黃一紅 仲要輸球12碼
我地C7都有12碼 但係射失
最終作客輸波

聽講好好睇

禾準備睇

支持正版

你平時睇波點睇

Now

Btw,有線個牌係咪到5月?咁仲有冇歐聯播
Vallejo有波入

佢傷左之後法蘭克福聯賽第五跌到十一
5月28 睇佢決賽打多仔

聽講好好睇

禾準備睇

支持正版

你平時睇波點睇

同絲打係西班牙睇現場

聽日巴利出半場入一球 下半場換走

又發功
出黎踢五分鐘傷出
聽日bbc實正選然後比馬拉加係咁砌

又發功

Bale聽日正選上陣入兩球然後傷出ok?

監躉幾時坐監
華布拿快d隊死條仆街啦

監躉幾時坐監
華布拿快d隊死條仆街啦

無野做 睇下Marcos Llorente
皇馬贏一冠我抽十位手腳
每人得到擔泥波衫一件

留名
皇馬贏一冠我抽十位手腳
每人得到擔泥波衫一件

留名

佩狗:
擔泥波衫銷量提升
因其極高商業價值
永不出售擔泥
皇馬贏一冠我抽十位手腳
每人得到擔泥波衫一件

留名

留名
話說好似好耐冇見今晚無野做巴打
估唔到呢到都有盲反吾王占士
莫拉達說:「今天對我而言是快樂的一天。我回家了,我離家兩年,為了回家等待了太多的時間。我感謝那些信任我的人,有時候你必須變得更加成熟。我會付出我的一切來捍衛皇馬,正如我一直做的那樣。」

皇馬主席佩雷斯也盛讚莫拉達,「我們將期待這名世界上最棒的前鋒之一,期待他為皇馬的表現,我們都對他十分瞭解,從他兒時我們就瞭解他了。他現在成為世界最佳之一,他已經回家了,依靠自己的才華,還擁有犧牲精神。」

After an impressive start to his spell at Real Madrid Castilla, 19-year-old Sergio Diaz will be handed his first team debut with Paraguay.
莫拉達說:「今天對我而言是快樂的一天。我回家了,我離家兩年,為了回家等待了太多的時間。我感謝那些信任我的人,有時候你必須變得更加成熟。我會付出我的一切來捍衛皇馬,正如我一直做的那樣。」

皇馬主席佩雷斯也盛讚莫拉達,「我們將期待這名世界上最棒的前鋒之一,期待他為皇馬的表現,我們都對他十分瞭解,從他兒時我們就瞭解他了。他現在成為世界最佳之一,他已經回家了,依靠自己的才華,還擁有犧牲精神。

話說好似好耐冇見今晚無野做巴打

唔係改左名咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞