[Live]菲臘親王喪禮直播

1001 回覆
156 Like 5 Dislike
蘋果個畫面點解有把男聲可以keep住9up幾分鐘
佢有講Kate 煮飯比佢食?
我淨係知Harry 話Kate us like a sister he never had
James, Viscount Severn

頭銜
2007年12月17日 – 塞文子爵
一份於1917年生效的《專利特許證》指定君主所有王孫(不包括王外孫)均可稱為「王子」(英語:Prince;又譯為親王)或「公主」(Princess;又譯為郡主),兼獲殿下(英語:Royal Highness)的敬稱。由於詹姆士符合有關條件,所以他也可稱為威塞克斯詹姆士王子殿下[3]。然而,他的父母結婚後,英女王伊麗莎白二世為免王室稱號對他們日常生活構成負擔,於是透過白金漢宮宣布王室會以伯爵地位稱呼他的父母,詹姆士則按伯爵子女的身份稱為塞文子爵[2]。

佢好靚仔,原來佢都係王子黎
Queen「我死老公呀 仲邊閒理個仆街仔
呢個真嘅霉根真係表面功夫都唔做
點止幾溝死女
洗唔洗開多個2
發現美國左癌當霉根係神
但成個commonwealth 都唔鍾意隻黑鬼
近代王族肯聚平民其實係好事
同其他王室通婚易出現inbreed問題
血統太相近
當少個孫啦真係
個衰仔教黎都嘥氣
鬼佬都興問米
發覺女皇d孫同曾孫個個細個都好得意
好多人都想做 咁都要威廉揀佢先得
阿奇:
我凝住佢老豆老母見德仁點都生唔到仔就拼老命生悠仁出黎
文仁同佢老婆個樣陰陰濕濕有股仆街氣息
起碼最後好成功
舊相
睇佢番到美國又變霉根應聲蟲
冇架喇,返學讀書都學緊香港係靠中共打贏金融大鱷添啦
算啦Harry有排都輪唔到佢繼承
可有可冇
一陣好似明仁淨生女就慘 同佢生個個仲大壓力
佢連王子都唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞