[Live]菲臘親王喪禮直播

1001 回覆
156 Like 5 Dislike
有個枱棺個姿勢望到好似好辛苦
外國人信嗰套係室外空氣流通啲冇咁易中
見抬棺啲人上樓梯完全唔望地下
你個名
我飲住earl grey睇live
成件事好posh
睇到我都sadsad 地
始終冇人講得出呢個親王對二十世紀人類有咩貢獻
一個都講唔出
thanks
掛住屌 唔記得左呢樣嘢
已block 7條契弟
有無人知歌名
由得5毛單機啦 咪鬼覆 直接blocked
為皇夫抬棺係人地睇得起你先派你去做,自己點樣都要頂住
抬棺右三嗰個紅都面曬
咪鬼覆d 5毛
30人... 冇 covid 就坐滿晒
Goodbye sir
我講唔出呀,不過毛主席既風流野我好撚清楚
生晒性病都要屌閪,仲要搞細路女
佢為咗我大英帝國喺二戰入面打生打死

喺皇室入面成為事頭婆背後嘅男人,七十幾年嚟一直支持佢

維基入面佢嘅事績:

1980年代,「溫室效應」還沒成為眾人的常識以前,他就提出大眾應該關注大氣中二氧化碳累積,停止「對自然的貪婪與毫無意義的剝削」。

1966年在美國籌募慈善基金時,一名邁阿密商人表示,如果菲臘肯在他的泳池中洗澡,他就捐出10萬美元。菲臘卻二話不說,脫掉衣服縱身跳入水中,完全不顧他的王族尊嚴形象,那名商人也信守承諾。

菲臘也致力保護瀕危動物。身為海洋博物館理事的菲臘,曾向財政大臣要求向海洋博物館撥款應急。

佢為大英同埋世界嘅付出,雖然可能稱不上一流,亦無其他人咁有名氣,但係依然值得尊敬。

至於戀殖,香港自開埠以嚟都係大英嘅國土,亦都係多得大英先有如此成就,英港人嘅身份認同絕對唔係單單以戀殖就可以解釋。

相反,愛中國嘅人先係真正嘅戀殖,喺香港人被剝奪自由同權利,香港嘅國際地位同經濟俾人亂搞,中國實行殖民地法律(國安法)同埋人口殖民嘅現況下,都可以愛上中國,無可置疑係自甘為奴嘅行為。
Goodbye sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞