去得日本多真係唔會對日本妹有幻想

477 回覆
1612 Like 144 Dislike
其實人人都多癦同牙唔齊係咪基因問題
將素顏同化咗妝比,咁好笑嘅
依樣珍, 同樣代價但質素差好遠
公道D講, 猪扒和地雷個個國家都有, 日本都唔例外。 That said, 日本妹的賣點係教養、談吐和氣質, 我相信這同教育和文化有關。這幾點整體上我覺得日本妹完勝支那女人, 亦稍勝港女ー籌 。 有同日本妺交談過、食過飯、唱過K、上過牀就會明。
如果你唔識人地文化可以選擇唔講

日本學校制服本身就係設計到去飲到去送殯都著得的萬能服黎 價錢好貴 但都抵著 所以日本學生不論男女都會假日著出街 同香港校服功能係唔同

fact 港女腳係靚過日本妹腳 但又未及得上台妹
fact 近年日本已經唔興休到條裙咁短 唔信睇下坂道系偶像 同埋YouTube一般高校表演 全部走黑髮長裙路線 如果你個印象係日本學生妹條裙好短 應該近5年都無去過日本 或者睇av睇到個腦有事

另外 學校係無義務為咗滿足你閣下個咸濕視覺願望而修改校服設計

我有朋友讀女校 校服設計唔靚都比麻甩佬跟踪過 好嘔心好恐怖

我寧願香港校服設計唔好太靚 因為真係會產生好多社會問題 畢竟呢個社會越黎越痴線
咁都唔叫大想頭
豬扒你會撳入去睇?
左係日本嘅女明星 右係未入社會天然嘅女高中生
啲女高中生大個應該會化妝執返靚啲嘅
但都睇得出好懸殊
Ok la 又唔係咁大問題姐
咁你記住千其唔好揀臭閪港女啊
要衝出國際 為港男爭光
我接受唔到
呢個post有邊個吹緊水心照啦 仲有一兩個疑似係變態佬

而家資訊咁流通 咁多人識日文 係日本做野讀書旅行 連基本pros and cons都分析唔到真係收得皮 根本一面倒吹奏/狂踩都係唔正常

樓上上仲要廚房個廚字都打錯埋
你睇utube個形象同佢真實形象差好多倍wor,日本人唔會鏡頭前show到真性情俾你睇
下面嗰張請問係邊位
溝到yuma呢種真心依靠老公feel 至少要有ryu咁流利日文同中上樣(肯打扮下自己)先好講啦

毒撚要求幾唔高都唔會有人理架啦
去偏僻少少既地方 其實真係冇令女
[url]未撚去過飛田新地?[/url]
筒井あやめ

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞