去得日本多真係唔會對日本妹有幻想

477 回覆
1612 Like 144 Dislike
個人覺得台妹最正!
其實東亞地區都好多右邊呢種北方支那樣
日本妹真係垃圾嚟。

你睇,又牙唔齊,塊面多墨,身形差,腳短,好樣衰

以前學校隔離就係香港唯一一間日本人中學啲女一係就個樣好差,一係就生得超靚普普通通反而係最少

試過有幾次見到應該係嗰間學校嘅校花,真係靚到痴線
牙唔齊好似真係多?
但有得cool牙唔啦
衣著打扮幾好 但係個妝唔掂

Ig?
好明顯呢度好多人未去過日本
搵夠錢整容咪得囉依家十個十個都有整
而家大波咗好多啦
性格比起90-00年代全盛果班西女人都溫柔咗好多

如果你係追求kol女神樣就全世界都係咁難架啦
棟佢西得唔得?
日本真實靚女比例 喬裝前 100個裡面99個樣衰1個靚

喬裝之後 50個普通 49個喬裝靚 1個靚

日本行街有一半機會撞到靚樣 只要佢地永遠唔落妝就係靚

好多人都係睇AV太多有幻想
牙齒嗰度聽講好像係因為佢地由細到大食埋啲好軟嘅食物所以搞到咁
腳短都算 仲要全部都粗腳 X 型腿 幾肉酸
係東京好多日本妹未必靚,但識打扮
煙剷果種黃?
借個位宣傳下

希望在英港人會盡自己公民權力

2021 倫敦市長選舉直擊 Farah London 定 Shaun Bailey!?
https://lih.kg/2491802
如果同香港人比日本人係好少個鼻柒 香港人好多個鼻偏大同扁
同香港人其實都唔算高 15x女同16x仔雖然連登仔話係殘障 但其實出街都見唔少
日本妹好鍾意食甜野,唔知關甜野事定刷牙刷得唔乾淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞