去得日本多真係唔會對日本妹有幻想

477 回覆
1612 Like 144 Dislike
關你撚事
你照下自己先啦
終於睇到個有去過東京既bro回覆

皮膚冇考究過近距離,身高係高過hk,衣著贏哂

缺點都有…後生果批日本妹,禮貌麻麻地,男既反而普遍有禮貌,最少表面上係,但d女連戲覩唔交
名?
家庭價值係垃圾
女人都係人 唔係生出黎為家庭存在
應該為自己快樂著想
Have as much sex as they want
大埔果間係唔係得小學部?如果係嘅話中學部應該得一間,以前喺寶馬山,但後尾學生減少搬走咗
德國人。。。
係咁post啲明星出黎托咩
講緊路人average
日韓都好唔掂
中港台平均街邊啲女都高質過佢地
筧美和子
你咁講姐喺要男女平等 咁唔該你拍拖唔好要男人請 結婚唔好收禮金收介指 平時唔好要男人就你 做唔倒就收皮啦
多謝分享!我去過果間大埔係國際學校,有日本人同鬼仔

bro你果間d女放學衣著打扮如何?
牙膠
只可以話佢地化妝同穿著好比心機用嚟彌補個樣
香港女仔大部分睇五官都唔太差
如果個個女人認真化妝同穿著係可以周街都係靚女

可惜香港嘅天氣令到個妝根本keep唔到耐
而且日本人着Hea啲就會比人講但係香港唔會
有樣野真係低估左早本妹既聲量,坐地鐵,夜晚車箱入面嘈過hk,hk已堅大聲,佢地再大聲d可以
日本男最正係肯成份糧俾曬老婆 持家有道 臭鳩港男冇得比
亞洲女人十個九個唔箍牙
平時校服會着一件黑色運動外套好似中國啲校服咁好難睇

便服見過一兩次,但始終香港嘅日本人學校得初中,啲女可能仲未識打扮,所以麻麻
證明男人其實除左碌鳩冇存在價值
除左俾錢冇其他用途
飛田啲女> 99% 港女
唔駛對日本妹有幻想
直接上
太極端冇中間
其實日本後生妹,平時放學後著校服,制服簡簡單單都得,套校服設計得ok同夠短,已好掂

當然對腳都要修長d,hk接近零後生女會假日著校服行街,仲要唔靚套制服

呢個我覺得唔算高難度,但就係文化唔同
原來咁,浪費ar,可惜

學你咁講初中可能未上力
On9 point 你喺日本見唔見倒幾多女人做緊野 大把女將70+仲做緊 結婚後日本男人俾曬啲錢女人同日本女人結婚後唔洗做 依兩樣野根本同日本人唔食三文魚一樣咁片面
你自己喺咁唔洗講出黎大把男人有價值 喺你廢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞