去得日本多真係唔會對日本妹有幻想

477 回覆
1612 Like 144 Dislike
對面港女閪口閪面
日本好多地方都去過,基本關西靚過關東,但好多都腳粗,爆牙,最靚係九州,東京直頭係豬扒集中營
同意
京都果啲特別靚同有氣質
Ok成全你

日本average JK

うん カツ丼ですね
自己溝/識唔到高質,賴地硬
利申美國讀書

日本妹10個有8個都唔靚,靚既女大部分都好撚假
有啲日本妹為左錢同車真係可以求其搵個有車既人做佢男朋友。

日本妹好撚假,係你面前係咁讚你,背後係咁唱衰你話你係毒撚,噁心,司機。

有啲日本妹唔知點解好鐘意搶人男朋友,有一次我係自己宿舍間房打機,我個日本女朋友同佢班日本妹frd飲酒。
我打打下機有人敲門,我一開門發現係我女朋友班朋友入面其中一個女仔朋友。佢一野入左我房,鎖左我度房門,一野訓左去我張床到。我當時就on99咁上左去搵我女朋友叫佢拉返果條日本妹出我房。
下, 對上一次去福岡見到好多都ok喎, 另一次去廉倉見到大波妹tim
(純文字)
我係根據你講既嘢幫你總結你覺得自己除左比錢冇其他價值
咁你見唔見到香港幾多女人做緊野呀 日本日本
香港女人會做野同性格西喺冇衝突 當然喺講比例 你有閱讀障礙?
你要做狗公冇人阻倒你 都果嗰句 氣焰西格港女其實喺果 你依啲護主狗公港男喺因
香港背景輻射仲高過東京
舊年同屋企人第一次去日本去大阪,發覺果度男女平均身高都高過香港
咪又係蛆蟈北姑
全日本平均身高,肯定高過hk人

年青一輩仲高
以前份工見啲南韓佬食完午飯要刷牙
fbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilove loli
駁唔到就收返埋啦自己冇女要就係度憤世
有女又要話你聽我喺睇唔順你啲狗公寵到啲女壞曬 不過你依啲做Starbucks嘅食物鏈底層 唔做狗公邊有女hau 可憐
好可憐 連人地以前返pt既嘢都要俾你嘗試攞黎攞優越感
講事實 唔buy你個套就話人係狗公
我話你知我係女人你係咪即刻剩係識話我臭雞
你冇讀書 睇野膚淺我唔怪你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞