魔力寶貝正服強勢回歸(45) 封測開始 斷線準備 維護準備!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
講到4月1冇爆炸咁
真唔真啊 用GOOGLE好難會爆炸
佢實係個CAPACITY好少啦
惡劣仲未開返
FF7出PC未DLLM
羨慕巴打收工都已經追到早上既進度
Google 都話晒頂到陣
依家十五分鐘就收皮
無錢唔好學人搞喇
陰公,我返到屋企既話,相信大家進度差唔多
所以咪話,東醫就一定無,東醫果邊連埋銀行對出
真係頂盡150人到
人太多,你機幾勁都LAG到仆街
成個SER正常1-2千人都無問題既
大家分散哂去唔同既圖 都可以頂得住
但太多人同1個圖位 真係頂唔順
咁堅...連用咩server 都揚埋不過...成龍話齋xxx 會爆炸...十鳩幾日都係比屎玩家食,一貫表現
仲係得嗰7lv
想知宜家玩到未?
頭半日都叫玩到
都升到lv
其實有無人問過大宇 不如叫佢收返個營運權黎自己做啦 咁多人玩 實搵到錢
150 點計出黎,人疊人同一格都幾個啦...東醫去到東門,冒險者旅館,銀行都唔止150格
見個post推得咁快就知大家未入過game
真係重現4月1日
玩得未
封測做咩職升LV快?
全力弓?
keep 住咁既死款,真係唔洗期待10日後可以開服
有無人唔諗住升lv入去鳩fingfing就算 完全無保障
商業世界唔係咁簡單嘛,唔係話賺唔賺得返,而係金主(投資者)肯唔肯課金,筆錢掉左出去,每一日都要計個回報,少一日收入,回報就會愈低,你要重寫快極都要一年半載,金主唔會真係玩過隻game,唔會有我地果種情懷,你睇落必賺,佢睇到有風險。

就算賺得返都唔一定批依個project,投資者想既一日可以幾十個項目出現係佢台面,點解要選你先,佢唔係無限資金,自然只會回報最高風險最低既project,衰d講句,掉筆錢比初心整隻濕9手機game,回報都好過魔力依d陳年情懷game啦
一早話5月1
入到去鳩fingfing先講野啦
邊個見習波波高咪用邊個
車飛刀啦
個裝備包把小刀+3X攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞