魔力寶貝正服強勢回歸(45) 封測開始 斷線準備 維護準備!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
30lv永久稱 其他都係卡鐘
5個都比多佢
一個衰撚過私服既(正服)
唔敢想像佢真係有幾多個(IT)做緊野
真係依家再無勁IT,個個只係識APP既野
定係以前D IT勁撚到上太空呢?

我係AL 封測勇士
宣布今日要DLLM
唔準無視我水藍大軍手足呀!
屌晒你班初心狗!
我部機都係早兩個月砌,不過原意唔係初心
私服 唔好話水藍
拎個SUN黎講
人地都搞得好過佢地喎
正正經經玩番大宇月費可能有更好遊戲體驗
等於以前動畫師 同 現在動畫師嘅分別
以前全手畫 現在電腦幫你上埋色
已經係唔同野黎
其實真係都唔奇...
我依加D朋友個個都係讀電話APP出身
但去見工都會見埋server或電腦既IT
個問題係
平日朝早少咁多人封測都搞唔好公測都唔方穩定,唔好話課金,玩都冇信心玩
一陣公測多人番,又回溯出刷錢bug唔通又洗白咩
但無理由架
就算依家無PC ONLINE GAME經驗既人
但係APP GAME都有出哂堆以前既ONLINE GAME做M版
應該都係差無幾,一樣都係入SER 一樣都係咁樣玩落去
但點解可以手機做得到,轉返PC無人做得到?
封測平日都咁 我都幾肯定之前公測20萬又係呃水
冇IT有咩問題
請多幾個打手就得啦,
仲有大把死忠

齊齊打機打到慘過係屎坑開飯都可以好開心架
水藍個生態定左型,個個都145幾隻,係度養老過日辰,你自己走幾個圈搵幾日都搵唔到想要lv 數既裝,成個亞城密密麻麻既掛機商店,連續幾日都不停咁逐個禁,都無想要既裝,都算啦,d 物價又離譜,叫新人點玩?唔係無試過喎,玩左一個星期唔夠8x 就已經有種好厭唔想上線既感覺,升lv 單機打王單機,解任都搵唔到人,開聲叫有人幫?唔知要搵幾耐有大神心情好先幫下你,人流,等級斷層依樣野唔係鳩up 硬sell 就可以消失囉
大家想玩既係周圍都係團好熱鬧既魔力,而唔係老人院,水藍去番水藍區叫人玩啦,唔好再係依度貼link,有d 野唔岩就唔岩,唔會因為初心比屎人食就會顯得水藍係清泉
電腦online game沒落左咁多年, 有相關經驗既IT如果當年20歲入行, 依家都40歲啦, 隨時做緊管理層, 點班細既做野, 自己都唔太記得D code點打
依家電腦上色
但係果班動畫師,仲係做緊學生果時,都要用人手畫,用人手上色架
連依D基本野都未學,直接跳去用電腦做哂,無可能既事黎

正如建築學畫圖一樣,依家都係用電腦畫,但係都要教你最基本用人手畫左先
五點唔單止玩家放工
連IT都放埋工
上幾個post出,重貼
小小分享
睇得出佢真係唔識魔力
當正手遊咁做,原因如下

首先佢根本冇唸過有咁多人玩
更加唔明白D魔力係點玩/玩緊乜野
先會唸得出開新星系俾人入呢D on9野
因為手遊分ser係好平常
只要pvp可以跨服就得
佢本身都可能唸住第日搞埋跨星系PK賽

然後視生產採集為外掛/工作室賣npc刷錢途徑
所以閹割佢,以為冇人想玩
個個都係想享受戰鬥
只要有其他方法出返D裝備就唔需要呢D野
呢D野係留俾窮撚無課自己慢慢肝黎追課長
有心玩既早就課金解決
(P.S.工作室係玩步步敵高速戰鬥、唔係同你掛採集就算掛都係加速掛,而家改生上8折採集7節我係滿意既)

再之後所謂既連擊優化(再講多次優化係蝗字眼)
竟然係減次數加傷
WTF咁不如正正經經開返追月啦屌你
唸得出既人好明顯唔識魔力
唔知道連擊既真正用途
1.PK驚佢高閃所以打多佢幾下搏中到
2.佢出左巫術,多數都係攻無所以打多佢幾下
小數情況下佢會出攻反
最理想係用亂射掃佢但冇弓手就唯有連擊貢住先
3.對面得返小數怪又怕佢防狗所以出連擊亂舞分散黎打
呢個用途俾追月取代左
我期望既改良版連擊係以迅果既速度衝埋去斬人
並且唔需要等到對面企返直先再攻擊/跑去第2個度
從而令成個過程需時減小同增加型棍度吸引人玩
睇黎呢間野除左唸唔到之外
更大可能係佢根本冇技術去修改呢D動作

仲有呀,果D所謂新地圖新任務
唔好俾我批中又係果D支那人整出黎成套賣
一早俾N個私服N咁多人玩到爛果D撚屌野

到時冇玩過私服既又會吹奏好有心機呀好有挑戰性呀
巴打入黎睇我隻奇異花
送唔送隻奇異花黎玩下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞