魔力寶貝正服強勢回歸(45) 封測開始 斷線準備 維護準備!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
九唔搭柒
正服喎點可以唔玩
點止幾千 講緊亂射一箭最少萬5
我用緊原裝,唔覺有問題
仲去買埋佢隻快叉牛同type c lighting兩套,一套黎擺公司用,一套擺屋企個廳用,睡房就用緊iphone x果時果套牛同線(因為12 pro max無再跟機)

另外win10我都係買正版,買左13xx.....
其實買正版/月原裝有咩問題
你講乜呀9唔搭8 點樣追求新驚靚畫面?有提及過嫌棄魔力畫面??我咪講緊揀左初心囉,真係無得玩既咪放棄囉,想玩番都係因為想懷緬多人線上遊戲既果種熱鬧
咪係
都係禾地水藍好,唔止邪魔系寵,仲有神族,精靈族,官服都唔夠禾地來

copy from 巴哈
笑撚死
當年牛鬼真係最大回憶
你重疊企埋都過唔到1千人啦,下話
我比你1.0尾期,港台澳既人一齊玩
1個SER既東醫都去唔到1千人呀?
轉頭睇睇thx

初心呀
一個畫面當你有50格for企位
平均一格企20個人
有可能?
何況除左東醫,入面既世界各地一樣有人掘礦 升lv 打王 掛網傾計,所以點圍成個服都一定唔只1千人
以前部機都唔係勁,但真係未試過入完東醫出唔返黎
但要搵隊係難少少既
過百人就肯定有
但過千人係東醫就肯定無
1個分流過千我信
單係去掛料都2-3百人 跟係擺檔賣野既人 分哂係東西醫同埋PK場隔離
未有3.0果時,仲要再分埋去亞城個中間個廣場
賣裝既銀行對出 賣料既銀行入邊/亞城
升LV又一批
1-2千人=1個分流都正常既
真正上左年紀想初心既人連工都未放
你已經玩撚完
佢比得出錢,就肯定收得返依條數啦,講真
依隻GAME,大把人玩返
但佢咁搞一搞,直頭去到無心機再玩
個額改改code應該就得嘛?
覺得最主要係佢頂唔到人撞server
已經連接左既反而冇咁大壓力
如果佢整到排隊登入都可能有機會解決
不過都從來未有人整過應該技術上幾難
姐係好似會展咁大 門口得幾個 入到去都仲放到萬人
係門口一次撞入冇隊排可能幾百人已經塞住左
放棄魔力吧,改到咁玩返都已經唔會再有以前果種感覺,加上代理廢到咁,遲啲出既商城都唔方好得去邊
仲有3個字放工,依家咩環境
馬鈴薯伺服器

姐係講緊好廢
800個?
如果係咁既話,佢個SER既分流整100個都唔夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞