盧斯達:香港還有「體制內抗爭」嗎?其實之前根本沒這件事

111 回覆
64 Like 5 Dislike
好多人做緊

不過有人標籤佢哋係鬼
其實如果大多數人都係想無痛抗爭嘅

咁不如行少數精銳路線算啦

而家都冇得選擇架啦

係咪真係仲要團結大多數 數人頭咁
盧斯達都賤種?已經係本土派當中最溫和既人啦喎
因為飯民已經坐緊監

所以反飯 = 熱狗賤種
姐係東昇烏鴉被鴻興陳浩南打死咗就唔可以繼續反烏鴉

Sor, 我知我用烏鴉嚟比喻販民係侮辱咗烏鴉呢個角色
事實上習都係喺外部形勢逼迫下

一步步走向強硬

你睇佢當初又喺香港買樓又送啲家人去外國

咪又係想將來去歐美做寓公

佢化身成為中華民族偉大救星都係迫出嚟
民調證明飯民支持者全部都係議助
其實我想民主黨出嚟選架

睇下連登啲飯粉邊盲撐都好
一樣係議助出post
飯民都冇諗過咁大鑊啦

佢哋只係為自己嘅錯判付出代價啫

即係好似炒股票出現轉角市

一樣大把人損手爛腳
泛民都有派以為真係改變共產黨以及唔好激嬲共產黨
但而家都未醒果d,應該佢一世都唔會醒
李華明 : 泛民不應封死參選之路,杜絕港獨激進只需資審會
https://lih.kg/2491233
本來既黃圈 = 東印度公司

唔知點解會變到依家咁姐

即係內山昂輝胡啟敢個堆人
李華明呢啲盟主回歸既撚樣真係死十次都唔夠還條數
咩人來?
飯民入面都唔知有幾多鬼啦講真

仲成日捉鬼
因為私利行頭囉
呢樣就係我上面講既贏唔係一齊贏,輸唔係一齊輸,最難令人接受就係咁,無論運動贏輸都有批人係可以置身事外搵錢/議席為大死傷坐既手足就乜都得唔到
據稱連登仔最喜歡的教主鄭垃已經移民到台灣
https://lih.kg/gJPgoT
#2 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
啱呀成個匯點>港同盟>民主黨都係鬼
最撚鬼既就係屍屠華
胡啟敢真係痴撚線
佢係垃場篇文其實全部都回力鏢嚟
高級五毛
細個都有睇柏陽中國人史綱

大個咗覺得佢咪又係李敖之流黨外大中華膠

境界好低下
好明顯連登販民打手知道「杯葛」嘅力量你睇佢哋「杯葛」此post就知啦!依班仆街根本係老千啦!19年氹人去投區選回歸體制,令抗爭消失,又呃話35+,然後就DQ同改選舉制度,依家又呃人入去寫個「屌」字咁低b,然後港共就撥廢票畀建制,吹佢唔脹,但票站排長龍去投個「屌」字就畀港共大做文章,發布會一定審查有冇「屌」字唔畀上,根本無用!依班老千次次得呈,真係多得班低b販民支持者捐錢捐票,畀人宣傳階段性勝利!

面對極權可以點做?就係無視嘞!佢都唔知幾想你地去endorse佢個極權制度!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞