Guild Wars 2: 準備有新資料片 (附新手教學) [5]

306 回覆
20 Like 3 Dislike
其實係應該狂做EVENT黎升LV

定係周圍搵心心任做 係升得快啲
兩邊都得 你幾lv
63渣

啲XP BOOST都食哂, 升得好慢咁
discord最近有人搞dungeon團 可以去痴下升lv
3隻法師都可以坦架喎
不過唔熱門之嘛
前幾日開始玩 而家先4x lvl
想問係咪有guild可以join?
好多巴打都係Discord活躍啲
啱啱出嗰陣買咗,好似玩到lv 30就冇玩,想問吓回鍋嘅話solo玩唔玩到上去
基本上我9成時間都係solo
賊仔仲可唔可做孤狼秒布甲輕甲?
以前賊仔好好玩,可以瞬移+stun+隱身,再加1下backstab 布甲基本上即時倒地
隻抽又可以用刀5連續隱身,但後尾改左唔可以連續隱身
係咪跟住地圖lv區域咁打升lv?尋晚打咗陣,好似有啲慢,同埋唔係好知要做啲咩
咁玩mmorpg做咩
當初就係覺得冇人玩先唔再玩
唔係非白即黑嘅
你一樣可以同fd組隊打pvp/raid
不過玩耐咗寧願自己一個仲方便,有野就lfg組隊嗱嗱聲唔洗等
慢慢探索下 周圍去做下心心任
開住event time睇住黎玩先會見到有人
平時周圍開waypoint 先
時間遇唔岩fd玩
朝早都係同d唔識既鬼佬照玩到
原來生日禮物入面有直升lv60嘅scroll
想問吓點樣fram裝備好啲?
新手黎講
我會建議80lv後先諗換裝
依家照用住打怪出既黃裝先
因為好快會升lv

係game入面打/et
會有個網講Event time
去參與下 獎勵唔差又多d人玩熱鬧d

我就入左台灣公會
佢地都好熱心會公會到講邊d event開始

暫時諗升到80lv 先
之後好多內容 POF HOT 2個資料片
座騎 專精 仲有資料片既特性解鎖
多左武器 技能選擇
到時上黎再問
紫(傳奇)
粉紅
橘/橙

想問下有冇人帶打raids?
外國/台灣公會有既
我都係跟台灣公會打
整完raid甲同raid戒
我地公會籌備緊新手團 祥情入discord問
推~
push
升armorsmth到lv49 先知原來有樣嘢叫做gw2crafts嘅網站去guide fast level up, 想問如果我而家靠自己升到lv 50可唔可以再跟住個guide 去做, 定還是 會有啲嘢craft唔到?
冇緊要嘅 都會整到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞