Guild Wars 2: 準備有新資料片 (附新手教學) [5]

306 回覆
20 Like 3 Dislike
開咗隻ac試玩咗晚
今日已經 this account has been blocked for security purposes
做乜鳩
用左VPN?

雖然只係玩咗10幾lv 開過隻都唔痛
但唔知ban乜嗰吓 轉頭又嚟多次就真係玩鳩自己
唔會咁on9 見我個名亂打堆英文字就當bot之類掛?
之前安全系統更新左 好易俾人block 付費vpn都出事
好似話如果操作安全都有影響
我試過幾隻角色之間不停轉裝轉物品
之後都俾佢block過
去客服申請 幾個鐘就會解返

我之前就係vpn問題加轉物品
三日block左5次
之後冇用vpn加上唔再亂轉裝俾其他角色就冇事

你試下加返sms安全鎖
可以的話固定返Ip dns之類應該就ok
老手呢2日玩返
完全唔知發生咩事
諗緊買唔買DLC
個人經驗
用緊SMS驗證
用過日本 澳洲 瑞士VPN
無blk過
唔買無咩新野玩wo
點解唔用google 用sms
想入discord 但係咩係IGN
Game果個id?
無玩3年, 一入返game唔知做咩好
以前玩開WvW, 仲係SOR server
試下新既fotm
解座騎
點解隻game個公會系統唔整到好似一般online game 咁 可以game入面睇曬,㩒個制就申請到
咁多公會
休閑玩家路過留名
近幾年都係WoW同GW2兩邊走
希望3rd expansion 快D出
With that, I’m thrilled to announce that former Guild Wars 2 game director Colin Johanson has returned to ArenaNet to help co-lead the studio with me. All aboard!

就出傳奇寶庫
依條友仆街嚟
lm
End of dragons呀喂
好似睇佢地講野多
下年二月先出
慢慢多d資料出黎
當年一出就買 跟NYS果班人打WvW打左一排 後尾佢地班人轉晒Game就冇玩過了 但呢隻game一路係我心目中地位好高 佢真係唔似其他game咁死刷難刷 好玩在自由度好大 後尾想玩返都唔知邊到開始玩返起 太多野玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞