Guild Wars 2: 準備有新資料片 (附新手教學) [5]

306 回覆
20 Like 3 Dislike
仲有冇人玩啊, 呢排冇咩GAME玩, 有D手痕...

聽講好似就黎10周年, 有冇咩特價之類呢?
隻game仲有冇人玩? discord有冇得invite
冇打幾個月,啲rotation唔記得晒
睇黎無哂人玩
連登小眾嚟冇人睇
以前用基本職打女皇競技場 Liadri the Concealing Dark 難到嘔
宜家開golemancer 打變咗easy mode
8月23號上steam
貼多次dc link先

你地玩開邊個server? 定其實一樣
NA
入面既細server 係比WvW用,唔打wvw基本上唔駛理
但如果想打既可以揀番Jade Quarry
For the next 3 weeks, log in to Guild Wars 2 to claim a free gift package from the Gem Store: 5 Teleports to Friend and a Revive Orb!

香港同台灣一樣,steam 鎖區玩唔到

唔玩囉,算數....
琴晚仲睇到
唔怪得今朝睇話地區不適用
想問一下,我以前有買 heart of thorns

而家剩係見end of dragons, 同 path of fire D & heartof thorns

我係咪要買 all expansions?

https://buy.guildwars2.com/en-us?_ga=2.266509070.1493030593.1661310018-574293143.1661310018&_gl=1*825ph4*_ga*NTc0MjkzMTQzLjE2NjEzMTAwMTg.*_ga_5S66MJ2Z7H*MTY2MTMxMDAxOC4xLjEuMTY2MTMxMTg0Mi4wLjAuMA..
咪係
垃圾驚
發現有方法玩到

開完vpn上web steam 禁dl
就可以係desktop steam下載
下載同玩都唔洗用vpn

然後其實steam都玩到舊account
只要在 Steam收藏庫的GW2右鍵 --> 內容 -->啟動選項 中輸入
-provider Portal

Pin this
你睇下分開買pof eod平啲定一次過買平啲咪買邊款
出左dlc3 + 上steam
係時候出新post
discord link用唔到, 可唔可以放多次
大J都入咗Jaga公會
想問下果件咩item,整到粉紅色燈膽咁?

Peerless Infusion
係咪一定買咗POF先有坐騎?依家隻坐騎倒緊數
有冇公會discord link?上面嗰啲過咗期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞