Tomica / 車仔 討論區 19

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
仲有Premium呢個系列
紅白盒出得太好就唔會有人買黑盒
所以紅白盒左cut右cut整到有幾簡單得幾簡單
普通2.0 2.3 2.6 1/64冇其他廠出咁濟
我就係veneno出果時先玩番tomica紅白盒,果時係觀塘工廈買港行初回任買我都只係買左兩架但之後係facebook跟人後追日版初回,諗起都on9好在我冇學人玩二次車
近排轉玩minigt

想問吓好耐之前有一排tomica d車好似縮水咁,想知果時搞咩?
仲有civic eg同e30都係越升越有
Tlv 果d巴士你哋咪一樣照買 你地幾時有嫌過大部?
而家香港代理翻貨Delay到仆街,仲要連預訂制都冇埋
睇怕買到行貨機會率都幾低
就算有都可能遲美國幾個月
有冇ching知邊度有得配tlv的士側鏡
大拖車都可以賣幾架時,一間巴士又算得係乜嘢
TLV歐洲車都冇跌過
講開大拖車
有冇ching知道80m果d大拖車到底駛唔駛好似7iny咁痴blu tack先拖到巴士?
而家連VW, Audi, Alfa Romeo, Lancia 同Fiat都升番上去,不論香港日本都係。
有冇相睇吓?

可能因為世界各地都多咗好多人玩tlv早幾年啲benz寳馬賣百零蚊都冇人要
咁叻用 Google 唔爭在自己 Google 埋答案啦
Benz BMW 香港除咗第一批水貨外冇試過平過$200一架

見呢排巴士咁hit 影下
不過得呢兩架 都係自己坐過
https://youtu.be/JiozWKPXHu8
Brian你好 我都等緊坦克車
不得了出埋藍色就好
如果而家仲有$200一架,應該有好多人同我一樣,會即入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞