有冇巴絲想一齊學泰拳?

268 回覆
4 Like 2 Dislike
留名
想減下壓
喺觀塘華成中心嗰邊買咗一個月八次嗰啲
自己一個人去好悶
有冇巴絲打可以一齊去?
Tg: chachacha123
上水有冇巴絲有興趣一齊

上水here

你係咪想去上水匯隔離個間

去過
有諗過去但睇好似一般仲要好多c9

去識下女仔一流 個到超多女仔
但你叫我去做運動不了
兩三個圍埋打沙包 做下體能
我自己做唔好

仲諗住近近地可以試下
PUSH
香港好多拳館鳩流流
有冇新界西人想搵partner練得實際D?
練互動既drill 打pad light sparring
TG Hellhammer666
之前係santichai打開
係泰國師傅教
不過d師傅似淨係對女學生有興趣
香港好多拳館鳩流流

駁唔到,想減肥個D肥西死撚埋一邊啦
我真係想學"泰拳"而唔係用"泰拳"D動作黎減肥囉
香港好多拳館鳩流流

駁唔到,想減肥個D肥西死撚埋一邊啦
我真係想學"泰拳"而唔係用"泰拳"D動作黎減肥囉

香港人出晒名學得鳩流
所以成堆泰仔黎搵笨柒 溝下女過日辰 又教得舒服
泰國教辛苦又錢少

打拳減壓work唔work
利申東九龍巴
下星期去報荃灣富德 之前有打開 想郁下
果間好唔好架?
打拳減壓work唔work
利申東九龍巴

我覺得都work嘅 我覺得個感覺似邊學嘢邊發洩 有時打包岀曬力 就好似減到壓咁 如果你hea嘅 就緊係唔work
下星期去報荃灣富德 之前有打開 想郁下
果間好唔好架?

富徳都算多人報同岀名 但好唔好就見人見智 有啲就覺得好快減到肥好好 有啲就話教纚淨係教女仔多
女既就去剛嵐 富德
男既去邊間都得
莊都未穩想學膝?
學好基本野先啦
學出拳都學死你呀
女既就去剛嵐 富德
男既去邊間都得
莊都未穩想學膝?
學好基本野先啦
學出拳都學死你呀

sbt...好多人話d拳館成日都操體能
唔教技巧...但我心諗你連基本體能都未有學咩人講技巧
之前係富德學咯時,有d其他拳館轉黎既"師兄"
話之前泰仔教,教好多技巧,富德淨係教基本功
撩我上台對打,點知上到台3分鐘就收左皮
請教大家拉鬆自己d根算唔算基本
禁會靈活好多
女既就去剛嵐 富德
男既去邊間都得
莊都未穩想學膝?
學好基本野先啦
學出拳都學死你呀

No offends,但好似力威健身唔教人做腳既藉口差唔多
女既就去剛嵐 富德
男既去邊間都得
莊都未穩想學膝?
學好基本野先啦
學出拳都學死你呀

No offends,但好似力威健身唔教人做腳既藉口差唔多

唔係幾明你既意思
健身 做脚 squat係基楚 泰拳就體能同企得穩係基本

如果要比喻 富德教泰拳會剩係教 squat deadlift bench press

仲未決定到去邊打?

仲未決定到去邊打?

一條友大圍呀
有冇巴打
試堂係咪打上去約個時間就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞