有冇巴絲想一齊學泰拳?

268 回覆
4 Like 2 Dislike
試堂係咪打上去約個時間就得

富德試堂好似要一舊水
咁北區有冇邊幾係ok
富德幾錢一期
遲d想試下
富德幾錢一期
遲d想試下

之前打開12堂900蚊
40日內
富德幾錢一期
遲d想試下

之前打開12堂900蚊
40日內

價錢OK啵
我都係想keep fit操體能多
富德幾錢一期
遲d想試下

之前打開12堂900蚊
40日內

價錢OK啵
我都係想keep fit操體能多

體能黎講富德係出左名
前幾日報咗名係富德學

青衣分館係邊

我係果度學
係涌美村

完全搵唔到 可唔可以教下點去 我已經上埋山去咩信義村
Google map又無

諗緊青衣學, 係青衣學既巴打覺得如何啊?
有打開boxing 想試下泰拳, 但泰拳惡好多,好似aim打死人咁,用elbow係可以打到人好傷
有打開boxing 想試下泰拳, 但泰拳惡好多,好似aim打死人咁,用elbow係可以打到人好傷

咁你可以放心
一般無咁上下都唔會教你用批睜既
觀塘附近有邊間推薦
觀塘附近有邊間推薦

都想觀塘或附近地方打拳,未打過有冇介紹或者有冇人一齊
港島有邊間好
mma定泰拳比較好
有學緊 每次都係自己一個打 都冇乜野姐

邊度學?

荃灣

富德???

唔係 而家學緊個間係另一半有係個到上 我見幾好先去學
上得好開心

絲係邊間?
九龍灣富德o唔ok
遲d可能試下
我都係大圍富德喎!
打左半年 可能見過各位巴打
邊區先

住北區
但返工九龍
拎個中間

我又係住北區想學
巴打上緊堂未?
大圍富德揮過手
九龍灣富德o唔ok
遲d可能試下

打緊
教練好nice
不過放工時間都幾多人
觀塘附近有邊間推薦

都想觀塘或附近地方打拳,未打過有冇介紹或者有冇人一齊

我都有興趣
體能都無 俾你學曬所有技巧上台都唔知企唔企到3round
或者咁講 體能都無你一堂可以操掂幾多套動作?
當然你話你本身體能都好fit
或者唔上堂既日子都日日係屋企操既咁固然係好啦 有幾多個係咁先?
或者唔上堂既日子都日日係屋企操既咁固然係好啦 有幾多個係咁先?

師兄係富德人?

師兄係富德人?

睇語氣都似

師兄係富德人?

睇語氣都似

係唔係都唔緊要
打拳黎講體能呢part 係唔可以skip

新手黎講體能重要過技術
上堂個時大家玩下咁light sparing 都出到少少技術
到上擂台真係打個時又發揮到幾多?
人地夠體能1 round 爆one two 都炸死你

所以點解富德個朵惡係因為比起其他館體能同基本工紮實好多

利申: 富德, 打過10場館賽

師兄係富德人?

睇語氣都似

係唔係都唔緊要

新手黎講體能重要過技術
上堂個時大家玩下咁light sparing 都出到少少技術

師兄係富德人?

睇語氣都似

係唔係都唔緊要

新手黎講體能重要過技術

路過,唔係富德,細館操開
玩左2年幾左右,都係操體能為主技巧為次要
技術再好 但無氣打唔到出尼都係無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞