有冇巴絲想一齊學泰拳?

268 回覆
4 Like 2 Dislike
鰂魚涌附近有冇?

無拳館
得連鎖式gym咯d
鰂魚涌附近有冇?

無拳館
得連鎖式gym咯d

我見c出口附近有間叫 twc
不過未試過
鰂魚涌附近有冇?

無拳館
得連鎖式gym咯d

不過未試過

google唔到太多資料
巴打諗住去試?
鰂魚涌附近有冇?

無拳館
得連鎖式gym咯d

不過未試過

google唔到太多資料
巴打諗住去試?

名稱:The Way Combat
負責人:譚積存
電話:90407679
地址:香港七姊妹道206-208號昌利大廈 ( 2字樓1室)
係咪這間
我都係上拳總個網搵
譚積存就乜都找唔到
想問有間野叫xbattle 好唔好
因為係正屋企樓下 好方便想去join
我乜都唔識 瘦撚
我乜都唔識 瘦撚

官塘定鰂魚涌?官塘有fd玩緊好似唔錯
鰂魚涌我都幾近,有d想試一直都無機會
我乜都唔識 瘦撚

鰂魚涌
我乜都唔識 瘦撚

鰂魚涌

去試下啦ok既返黎單聲
我又轉下場
我乜都唔識 瘦撚

鰂魚涌

去試下啦ok既返黎單聲
我又轉下場

求食評+1
我乜都唔識 瘦撚

鰂魚涌

去試下啦ok既返黎單聲
我又轉下場

求食評+1

搵過下d料....原黎得daypass
around200一日,但咯日就可以任上
日日都返工,打到一堂都偷笑
唔係幾岩我
Muay Thai or Boxing both interested
LM
有冇人打緊青衣富德 有咩食評
定葵芳拳莊好 打秦拳
PUSH一PUSH
上水有冇巴絲有興趣一齊

上水here
上水有冇巴絲有興趣一齊

上水here

你係咪想去上水匯隔離個間
去開銅鑼灣間SWISH THAI BOXING 有份Arena(CHUR啲),同LADIES(得女仔同冇咁CHUR
https://www.swishclub.com.hk/schedule
去開銅鑼灣間SWISH THAI BOXING 有份Arena(CHUR啲),同LADIES(得女仔同冇咁CHUR
https://www.swishclub.com.hk/schedule

貴出面少少但係比例會少好多,基本上熱身就一齊既,之前就輪住對教練,打既話基本上最多一對3,唔會話太多人學唔好
有無heahea地嘅? 主要想減肥

自己幾鐘意Arena因為普通女仔都會JOIN返LADIES,咁想CHUR啲同埋唔同啲妹妹仔打一定係JOIN Arena,之後睇返LADIES其實都唔HEA同出面差唔多
上水有冇巴絲有興趣一齊

上水here

去過
有諗過去但睇好似一般仲要好多c9
上水有冇巴絲有興趣一齊

上水here

去過

原來北區有架???
利申 粉嶺人
上水有冇巴絲有興趣一齊

上水here

去過

去識下女仔一流 個到超多女仔
但你叫我去做運動不了
兩三個圍埋打沙包 做下體能
我自己做唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞