Yahoo 知識即將停止服務

359 回覆
547 Like 27 Dislike
記得有人問三聯有無1:1 地圖買
你地認為今年香港小姐質素如何? 怎樣形容她們最為恰當? 肉類禽類 2007-07-24 4 天 5 11
yahoo咁耐都仲唔執笠真係一個奇蹟
依家有連登取代左YAHOO
唔怕無ON9問題問
養穀牛都係喺yahoo知識學返嚟
李詠君同學,我係羅寶欣老師。
見到這樣的你,我很難過....
Yahoo性教育平台執笠
中史題: 唐太宗發明活絡油對後世有咩影響?

後世皇帝都沈迷擦油,
不理朝政!!!!
間接導致後唐藩鎮割據、
宋宦官弄權、
元速亡、
晚清無力抵抗列強入侵、
民國日本入侵、
更甚的是導致香港特區的建華之亂 !!!

其禍害比沈迷五石散、 e 仔 、4仔 、女色都更為嚴重!!!

80年前終有人嘗試壓止其禍害,
即白花油的出現,
尤如奇軍突起。
就連現世唐太宗活絡油的繼承人——梁舜燕也被
現世白花油繼承人——顏福偉迫至退出娛樂圈!!!
CLS
咁係咩歌
cls
thanks ching
見一次笑一次
幫你落返filter
*****先生 - 《香港01》產品發展與管理高級總監 做左四十年人, 個樣咁柒既都係第一次見
之前做騰訊, 依家01, 果然相由心生
我架BB車甩左個轆,邊間車房肯同我整?
加滕鷹還是李雲迪的手比較強壯?
畢打自己人點解會係家長指引?係咪因為欣宜有份做?
基督徒食偉哥之前使唔使做餐前禱告?
我的叔叔生了子宮塊瘤,應該如何安慰他是好?
葉問是膠問的一種嗎?
東施是否中國四大美人之一?
長江7號,神舟7號還是海角7號比較好看?
湯川學是一門怎樣的學問? 邊間大學有得修呢一科?
我快要升上冥通銀行分行經理,有什麼地方需要注意嗎?
伽俐略週圍亂寫野,點解冇比人告佢非法塗鴉?
我將嬰兒手推車改裝成多用途水陸兩用GPS導航裝甲戰車,配備超音速巡航導彈同愛國者二型防空導彈,算唔算非法改裝車輛?
哪間藥房有售賣邪留丸?可以驅除風邪嗎?
如果伽利略病左,有邊個會去探佢?
我被控玩AOE2屠殺敵方村民,要去海牙戰爭法庭受審,點算好?
between 可以簡寫做 btw 嗎?
三一萬能俠與英國聖三一學院有啥關係?
麥當娜信奉猶太教後會否按照猶太人傳統進行割禮?
電腦是否中國四大發明之一?
Click入黃金屋之後出唔番尼呀,點算好?
純真怎會消逝? 純真怎會虛偽? 純真的愛戀怎會怎會出了軌?
如何種植豆腐花?
阿伯拉罕之弟是否名叫亞叔拉罕?
俗語「淫賤夫妻百事哀」何解?
請問行房四寶包括了什麼?
多啦A夢百寶袋入面有沒有太陽能電筒?
我可否以「家庭團聚」為理由申請我的天父來港定居?

人情是屬於哪一種感情
屋企地方很小,但我想養一隻貓,請問貓男孩還是貓女孩體型比較小?
Yahoo 真係垃圾到

Cut 完拍賣又cut 知識
主主人
yahoo好多野都收皮
公事包
拍賣
而家到知識
仲有啲咩未收
Email
我好驚呢個都收皮
可以點backup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞