Yahoo 知識即將停止服務

359 回覆
547 Like 27 Dislike
葉問是什麼問?
魔法題:百變小櫻魔法神奇誰可擋?
唔係調返轉 軟銀係佢大股東咩
佢真係好撚有料
青少年應否猛鬼
有啲題目真係喺嗰度搵到答案
咁孫正義係乜水?
免了我們的債 如同我們免了人的債
是哪間財務公司的口號?

㩒左入去條link聽果首歌

WTF點解會估到
我是一個15歲的學生,我有一個習慣,要講番3年前一個下午有一次得我同家姐響屋企,後尾佢男朋友上黎搵我家姐,佢間房響我隔離,過左無耐,我聽到我家姐嗌左一\'聲好舒服\"之類的說話,之後我好留心聽,我諗佢地原來響度搞緊野,後尾家姐越嗌越大聲,就響呢個時侯我唔知點解就用手拿我的下體磨擦,我感到無比暢快,後尾佢地去左街,我偷入家姐房見到佢搞完野留低響床度的胸圍同底褲....我忍唔住拿來聞,後尾仲著左上身,我再摸我自己下面,今次仲舒服,結果射左d黃色液體出黎......
自從果次開始,我叫自己做\"主主人\",因為我記得媽咪話過我下面的器官叫做\"主主\",大個左識到女仔,同女仔好,主主就會變大.到時就叫做\"主主人\"....咁我射左黃色野應該叫做大個仔,同埋而家我會間唔中響露台收埋我家姐的胸圍底褲,留番來自己用,有時我一個響房度著家姐的胸圍同底褲,摸幾下\"主主\"就又射黃色野,同埋之後我好鍾意聽到我家姐嗌,有時會好希望佢再響屋企搞野.....
不過最近我好驚,因為媽咪同家姐開始懷疑我,又成日問我響房做乜,又話d胸圍點會咁易唔見,有次媽咪仲無端端叫我唔好成日玩果度(主主),話會頭痛同變盲的........

我而家真係好驚.....我係咪真係會盲?如果家姐搵到我收埋佢d胸圍,咁我係咪會比人拉去坐監架?我著胸圍時好舒服又係咪變態呢?

我唔係成日玩"主主"的...通常都係禮拜六,因為唔駛返學同屋企無人.....

我唔敢同媽咪講,我爸爸唔響屋企好耐....全家得我一個男仔

我到而家都未見過女人身體,響我幻想度,女人乳房就係好似個肉色胸圍咁,媽咪話過如果我見到女仔乳房就會變做主主人,會好西利.....我成日幻想我會變成主主人係點......
中出康華
補ken chan嗰陣覺得佢好風趣搞笑, 我好似鐘意咗佢, 點好? 我係男
Quora
主主
知膠
韓種日本人
以前真係有咩唔識/唔知上網搵
yahoo知識一定有人問咗
還我李露媚
成班基佬呀叔搵食
各位知膠 生活忙碌嗎
https://evchk.wikia.org/zh/wiki/知膠
又一個童年回億冇左
我可否以「家庭團聚」為理由申請我的天父來港定居?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞