Yahoo 知識即將停止服務

359 回覆
547 Like 27 Dislike
改咗版之後都已經廢得八八九九
有D小學數學 我係呢到重溫
夠單刀直入
12歲,小弟弟只有4cm是否過短?

之後留言就會有班人話約出嚟互相check下
被女同學看到JJ,怎樣好?
入元朗 點樣適應時差
我隻貓信左佛教之後一直唔肯食魚,點算?
我架BB車甩左個轆,邊間車房肯同我整?
加滕鷹還是李雲迪的手比較強壯?
畢打自己人點解會係家長指引?係咪因為欣宜有份做?
基督徒食偉哥之前使唔使做餐前禱告?
我的叔叔生了子宮塊瘤,應該如何安慰他是好?
葉問是膠問的一種嗎?
東施是否中國四大美人之一?
長江7號,神舟7號還是海角7號比較好看?
湯川學是一門怎樣的學問? 邊間大學有得修呢一科?
我快要升上冥通銀行分行經理,有什麼地方需要注意嗎?
伽俐略週圍亂寫野,點解冇比人告佢非法塗鴉?
我將嬰兒手推車改裝成多用途水陸兩用GPS導航裝甲戰車,配備超音速巡航導彈同愛國者二型防空導彈,算唔算非法改裝車輛?
哪間藥房有售賣邪留丸?可以驅除風邪嗎?
如果伽利略病左,有邊個會去探佢?
我被控玩AOE2屠殺敵方村民,要去海牙戰爭法庭受審,點算好?
between 可以簡寫做 btw 嗎?
三一萬能俠與英國聖三一學院有啥關係?
麥當娜信奉猶太教後會否按照猶太人傳統進行割禮?
電腦是否中國四大發明之一?
Click入黃金屋之後出唔番尼呀,點算好?
純真怎會消逝? 純真怎會虛偽? 純真的愛戀怎會怎會出了軌?
如何種植豆腐花?
阿伯拉罕之弟是否名叫亞叔拉罕?
俗語「淫賤夫妻百事哀」何解?
請問行房四寶包括了什麼?
多啦A夢百寶袋入面有沒有太陽能電筒?
我可否以「家庭團聚」為理由申請我的天父來港定居?
點解電話開左飛行模式唔識飛

笑到我仆街
有人想揾首音樂,只記得旋律,打出黎印象中係la la la la咁
但竟然有人答到

有無全能嘅連登仔揾得返呢條問題?
用緊知恵袋。
痴鳩線
早排先係到諗 會唔會有日連yahoo知識都無埋
係既話都幾唔方便 而又無左種情懷
好既唔靈
雲遊四海,浪跡江湖。

問:無綫果個松松姐姐姓甚麼?
答:蒲松齡
以前都成日去曹宏威妙問妙答到留言

依首咩歌?
Dun dun dun dun
Dun dun dun dun

有冇人識佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞