Yahoo 知識即將停止服務

359 回覆
547 Like 27 Dislike
都唔係完全靠中央既
就係700 老細知自己唔夠叻,先唔會係咁認叻去搞咁多創新野,一有錢就買人地間公司,錢滾錢咪成功囉
姐係好似d二世祖咁買樓收租玩女人,好過on99學人「做生意」,輸9 埋老豆副身家
笑到噴水
仲有人用架咩
搵個content farm 抄左佢啦

難得一樣間中會用yahoo的服務
咁都要關
知識+真係時代嘅眼淚
想當年中學雞放學返到屋企搞掂哂啲功課就即刻開部老爺機上知識+
係咁撳F5捕住啲新開嘅20分問題 通常啲友問啲弱智野自己又唔想用腦但又為左拎分會直接到維基COPY落黎就算
特別係去電腦及互聯網硬體其他 - 硬體分類度鳩答啲砌機LIST就已經昆到好多分
如果得閒又有興趣答果條問題真係會花時間落去 慢慢答佢
有時辛辛苦苦長篇大論寫完俾佢. 條友揀左另一個做最佳就真係哭𠹌左係度...

另外未改版之前好似唔係依加咁LV1-7 係用咩小學生 中學生 大學生 咁分個銜頭型好多 果時用左幾個月已經上到大學級,之後玩到碩士就停左
中學到高FORM太忙更加遺忘左知識+存在

頭先睇返以前啲紀錄覺得自己好撚勁.可以花咁多時間係知識+度
最記得果時好HIT跑ONLINE
好多人係咁問點樣係跑ONLINE入面拍片同埋點BUG位

估唔到終於要執....
買米係yahoo拍賣

又係笑到我肚痛

唔知各位係咪都係打完飛機之後就開始生毛
分身嚟囉
仲有個yahoo新聞
有印象
仲有李魯武
細個成日諗邊個咁得鳩閒 上去答問題攞嗰啲point
原來就係你 我問親都掛20分
屌news又咪買新聞
好多野一直仲用緊yahoo email登記
到佢第時要執email個時唔知點算
[物理]元素鉬之質子數、中子數、電子數及精子數量分別是什麼?
派膠有錢賺咩
以前好多讀書報告暑期作業答案係到
8月尾就開始搵黎抄
而家係興quora同stackoverflow系列
難道愛不成就要恨嗎?為何yahoo管理員還是對我念念不忘 , 總是刪我的題呢? 同性戀
入面有啲咩㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞