點睇過氣樂隊Supper Moment連Rubberband開show都唔敢蒲頭?

164 回覆
230 Like 20 Dislike
黃衛兵標準一向定到天咁撚高
但鍵盤後咪問做美心既老豆老母攞零用囉
中大電踞手足都係狗仔
sunny都係狗仔,咁點?
應該好多人識supper係小伙子個段時間先識 大部分人應該到依家都無聽過機械人
請問幾時
去一次彿山變左去支那開巡演,自己搵下同年仲有邊隊黃到金嘅band有去彿山,做好功課先出黎柒
19 喺19年去北京參加愛奇藝演唱會
咁我想問下佢返咗嚟之後有冇好似對黃到金嘅band咁黃呀
佢撐航空界直情有上埋台屌,記得蘋果有登
唔講啲咩
乜仲用緊無盡去話佢地之前係用革命歌上位
根本呢首歌個創作意念唔係政治相關
而係sunny個陣同個40幾歲嘅人傾完夢想呢樣野作嘅
仲要係雨革前一排出
係咁岩啲歌詞match先畀人係咁係雨革唱

屌佢地唔出聲我都明
佢地的確無用一隊band嘅名義發聲
但佢地絕對唔係藍
係無好似其他人咁大大聲講係黃
但去遊行食黃店大家都扮睇唔到架啦
拗黎都無意思
既然覺得佢地唔出聲就十惡不赦咁都無辦法咪唔好聽
利申我係因為新碟唔岩聽先無繼續聽
咁我想我問下係咪大家講嘅奶共潛水失蹤呀?係咪真係咩都冇做過呀?咁有做過都叫背叛搖滾精神?
即係你要喺度鬥黃啦
喂咁係你自己拉人哋隊band嚟講
因為你地多重標準不斷搬龍門,就算你話rb受tvb訪問,dj kolor上大陸,我都唔會話佢地奶共
蒲咗頭 但喺tbb
係 睇tvb 自己就冇問題 但人地上就係藍
rock and roll band仔搞到咁 勁
On99

咁草猛應唔應該去
一開頭自命不凡 好rock熱血 同青年人一齊行得好前
但而家就掉番轉唔葡頭唔出聲 唔係話鬥黃
Band仔本身就係反叛 對抗強權 但唔見佢地言行一致
又係度loop返話佢哋唔出聲
Sunny去遊行好似睇唔到咁

仲有一上tvb又屌佢地
C Allstar 林家謙都有上啦
上埋tvb,想知班fans今次點兜
C Allstar 林家謙都有上啦
唔好咁啦
一陣班黃衛兵又會hang機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞