點睇過氣樂隊Supper Moment連Rubberband開show都唔敢蒲頭?

164 回覆
230 Like 20 Dislike
好奇問下 其實你知唔知無盡首歌講乜
挑,淨係識聽無盡同機械人,其他歌有冇聽呀,一開始唱最後晚餐ps i love you又有幾撚熱血幾撚革命呀,剩係識聽一兩首歌就出黎柒
Supper做咩都錯架啦
Sunny post story就扮睇唔到
其實計返都只係兩場4面台
8成留俾贊助
佢地嘅意思係雖然都係叫band不過組合同樂隊嘅性質係唔同,自己彈埋同齋唱,以前叱咤就係比人屌兩個category擺埋一齊唔fair
達哥都係
全隊都有~
如果sunny真係狗仔俾人唾棄都冇乜好可憐
賣左咁多堅持, 宗旨同夢想
結果對住自己老竇咪又係冇聲出
摺埋做個愚孝仔算數啦
再出嚟唱都冇乜說服力
自己都做唔到, 試問點樣感染人
搖滾 為亂世翻起一次燙滾
撩動你開了口驚動沈睡已久的靈魂
被販賣了靈魂 作一次搖滾
為亂世掀起一次抗爭
無懼怕怕被界限宇宙力場俗世推翻
讓說話叫就叫吧
笑就笑吧 跳就跳吧 愛就愛吧

屌你老母,我睇見d詞都鄧佢哋尷尬啦
重點唱落去呀
收山啦濕鳩毛文
sunny父母離左婚
鐵樹蘭有首歌荷李活道就係講緊佢老豆
聽過就知sunny同佢阿爸關係唔算好
如果真係因為佢阿爸係狗嘅關係要顧忌
點解又會出黎遊行
反送中遊行幾撚早期先得架
去到721, 再之後警暴嗰陣已經啞撚晒
仲要之後出隻碟講和諧大愛包容, 瞄撚住大陸市場嚟做
見人唱人歌, 見鬼唱鬼歌
721佢地都有出聲
728出show唱世界變了樣 Sunny唱到喊
之後仲有好多次 上面都有人講過

有聽過新碟就知唔係講大愛包容
唔好睇完黃卓鵬篇文就跟住屌佢地
同埋係target台灣市場 同台灣團隊合作mv
親愛的我們做埋台灣電影宣傳曲
喱頭又話同老竇關係唔好
嗰頭表態又勒住勒住
想左右逢迎邊有咁易

最重要係攞抗爭情懷嚟寫歌寫得最多係濕鳩
龜縮得最快都係濕鳩
而家仲話走去台灣, 係咪又想賣抗爭情懷
等台灣真係俾大陸統戰之後又再龜縮走佬
睇嚟真係要提醒下台灣朋友唔好再俾濕鳩借題吸血寄生
良知不需要善良 思想抑壓叫嚷
思考只要正常 一邊安坐等頒獎
你也成了棟樑
被分配一套取向 乖巧的一套模樣

宜家濕鳩夠哂乖巧
supper從來都無賣抗爭情懷
由一開始d歌尋回一碗湯 最後晚餐個d佢地都係以溫情為主
係出完無盡先俾人用熱血黎定位
但係佢哋從來都無承認過
無盡之後佢地都唔只一次講過supper唔只熱血

Supper係有熱血嘅歌 但唔係佔大部分
去 扮黃
唔去 扮黃

連衛兵:全部扮出黎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞