點睇過氣樂隊Supper Moment連Rubberband開show都唔敢蒲頭?

164 回覆
230 Like 20 Dislike
屈乜鳩?拋棄搖滾精神嘅樂隊點解唔屌得?不如話佢哋見到rb覺得無地自容啦

D人唔好再成日講林鄭張相啦,咁鬼耐之前,就上面一張尋日tvb勁歌金曲,一張就幾個月前上國內QQ介紹新歌
黃定藍好清楚,要發夢繼續發
見到19毛文有墮落一日好開心,本身歌都垃圾。
好耐之前佢地反國教直頭改埋首歌支持
但今時今日就已經冇曬影

唔係話要去到撐警先屌得
但一黎你係倒後行緊
二黎你冇用自己既影響力去影響更多人就已經好有問題啦

如果2019年佢地咁都叫對得住自己咁就真係好值得收皮
就算人地講明係藍都大撚把支持啦成日睇再自己連登真係有200萬人咁
真係以為連登個世界好撚大咁傻閪
前排Alan同6號揀最後晚餐嚟唱
如果依個時勢大家真係反曬面又點會仲揀嚟唱呢...
就算呢幾條友有去都唔代表D咩
係 19去支那巡演叫咩都無做過
反還反 如果歌係垃圾咁佢就唔會紅得起
所以建議佢地快啲返大陸開show
起碼有同鮑G持
聽開Robberband
原來個對玩左十幾年Band 叫Kolar
上Spotify 聽又發覺真係幾好聽喎 多謝樓主推介
咁你又有冇盡力同坐緊監嘅手足比你又算啲乜你憑乜嘢要求人地跟你個標準去抗爭?
民主? 真係得啖笑
要上勁歌錄影,點得閒睇rb
係啦係啦上tvb就藍架

RB接受tvb訪問係咪又藍呀
林家謙用微博又暗黃

個標準擺係邊呀連登仔
林家謙都成日上tvb 玩微博架
利申 我都好鍾意林家謙
香港人?
上面都寫左一堆佢地做過嘅野 你都係話無曬影 仲有咩好講
二百萬人上街自己人都睇唔到,唔怪得中共都當我地無到~同埋原來我地追求緊嘅野係要逼人表態,連衛兵都幾撚矛盾,可況人地有表態
如果唔係rb咁黃,邊開到四場紅館,入到去個個淨係識發現號未來見,第三場大合唱小涼拌嗰陣6號自己都話第二場冇人識唱
其實好多眼紅佢地嘅band仔都有份借啲意屈
得個唱字革命不老 挑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞