[I/A]King’s RAID 王之逆襲#210 玩KR最緊要係記性,無記性就好蝕底。

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
風車sup dps ?
buff,一般黎講一隊1隻dps就夠,其餘D位都係擺Buff自己/nerf敵人既Support英
終於拎到黑化女主推第十章
以家有幾張券可以換專武
係咪換哂樹法專武升星就得
最少比一把黑奶先
升完樹法就All in黑奶
黑奶已經有一把零星
洗唔洗換多個專寶俾佢
S2必需,同埋愈高星愈好
其實上到第十章係咪要練多兩隻去放副隊比較好
10-6俾啲波波怪射哂
有位就梗係要擺
咁我應該上左5星專先?仲記得好似要好多把先上到5星。。
如果我玩水龍妹有咩組合?太耐了 我都唔得點刷龍
十星基本
龍妹有buff過 唔強勢 但仲玩得 同埋玩到後期你點都要隻角色打流動 太多輔助要練
PVP 我諗應該係T1~2 睇你整體練度 佢太易俾人斷 好依賴輔助
Pve算泛用前期副本大小沙流動都上得
方向:8~10星龍妹 然後練副D 黑奶 如果你練角無概念 可以善用統計睇場合抄人地全隊隊伍配置
高戈另1隻DPS 魔導都係簡隻meta好 成隊配置可以低好多 物理首選黑盾
T8黑龍 唔知你現有咩英 但nerf左好多 基本一隊隊伍成型 用佢送既裝就打得
缺"必要角"千其唔好慳鑽等旅館 成10幾20日 黑龍套都已經刷到全隊完美裝成型
無課係唔係追唔到無課進度 唔係 睇你鑑定運氣 同埋唔好同課長比較就可以玩得開心
無課係唔係追唔到有課進度: 係商城D野愈賣愈平
王逆無課進度都係遲課長1-2個版本
班課長即日打完版本更新關卡
無課就等V社下調難度

課金都係咁 遲啲課平一半
以前UW課金貴到
以為課UW ON9到
其實呢加輸出係咪直接用高戈
唔洗再刷公會套
其實係咪要練兩隻dps?
呢加用緊粉毛 黑奶 男盾 喇叭 艾班 風車 小沙 伊索蕾

btw 幾時會出英雄減半或者消費活動 商店溝唔到
魔導7開始會限職,一種職只可以用一隻
所以最好有2/3隻DPS

有咩英媾唔到?
遇唔到咪溝唔到
有無咩dps推介 物攻隊
黑盾?黑男主?
射lin/黑盾/鳥姐
XCHAPFREYCLAUSEKASEL
黑男女公仔code
想問下潔拉洗唔洗10星先用得
我自己 10星 靈武1階靈氣20級 勉強打流動10
優點:泛用 (唔強勢) 但都要練到220先叫有dd力水
缺點:入場爆發輸出好差 要暖機到被動出黎
諗住當佢好似骰仔輔助用咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞