[I/A]King’s RAID 王之逆襲#210 玩KR最緊要係記性,無記性就好蝕底。

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
https://kr-official.community/210518_gmnote2_tw/
Part 3.企劃
「伊莎雅的戰鬥」
伊莎雅是魔法屬性的牧師英雄。
其技能是以自身為基準,對友軍施予正面效果及恢復體力;對敵軍施予負面效果及造成傷害為主,且我們正在企劃要讓她和「墮落芙萊兒」一樣在物理/魔法兩種屬性上都可以有效發揮。
另外,雖然我們正在設法取得平衡,使其在整體遊戲內容中都能發揮用途,且根據角色的使用方式,也能易於在PVP內容中活用,但在開發和呈現的過程中可能會有些許變化,敬請見諒。

Feel到會好OP
但佢唔會黑色啵
用黑奶做模板
T0角預定
唔係
魔導裝附魔
黑奶準備過氣了
定已經比buff完嘅shea過左
Hilda 點裝PVP
睇打乜 wb2係 1好似佢同黑女主都唔會入 wb3就入黑女主唔入Shea
刷完套t7黑龍裝一路推到9-13又卡過
有冇人可以幫我睇下啲角色數值升得啱唔啱
thanks
我之前係巴哈每隻英逐個揾
但好多都一兩年前
依家先知原來有呢啲網
因為佢今日先放條Link出黎
之前都係要係Game入面睇
俾你一講先醒起game有粒統計可以㩒
但樹法我見人用s3連發流
推主線應該用毒定s3好啲
推圖冇所謂 而且應該冇衝突
你有S3寶可以用住先 照點S4暗
而家樹法基本上都係靠S4暗 對王毒傷x3
用S4寶
咁我套裝刷翻攻撃
龍裝唔好重鑄
拆曬佢拎黎做自選卷就得
魔王同理
重鑄要留返比魔導用
3屬夠架啦
開多幾張搏佢中埋第四條好過
買埋風車
物理隊有男坦,艾班,粉毛,風車,-CD隻野,啦巴妹,黑男主呀哥,黑奶
隻GAME出左幾耐? 感覺內容都幾豐富
唯一唔太習慣係D能力值 過萬 過10萬咁 太諗無玩過D能力值個數字去到咁大
即使見到件裝個數字好似好大 都唔知係唔係已經去到最大值
最遲開既台服今年第3年
5星已經係強化最大
再加就要靠裝備詞條/靈魂武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞