[I/A]King’s RAID 王之逆襲#210 玩KR最緊要係記性,無記性就好蝕底。

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
月底有得送5星專武?
同埋本身有1 把5星專武, 用卷可以換其他角色嘅5星專.

即係-定有2 個5星專武做DPS.
至於tank, 補唔-定要5星專武... 所以夠4人 full team ??
月底有得送5星專武?
同埋本身有1 把5星專武, 用卷可以換其他角色嘅5星專.

即係-定有2 個5星專武做DPS.
至於tank, 補唔-定要5星專武... 所以夠4人 full team ??
你可以打定輸係限果 3個角色先 以免失望
COMINGUPNEXT
RUT code
依家專武唔係最重要
想你重玩係因為你依家練度低,同埋分散
再加上依家新手揀DPS最重要係揀一隻比較萬能既
例如物理揀粉炮、魔法揀光法
因為佢地基本上可以打齊PVE既各項內容,尤其係打靈石既新王試煉、大沙小沙副本。
所以你可以試下繼續玩可以玩到點
但我覺得重新玩會好好多
但我上唔到去買資源號.
唔用舊AC繼續,就變咗真係由零 '重玩'
所以咪叫你試下玩唔玩到落去先
玩唔到就開個新AC重新玩
依家新手都好多野送,可以專心升好一隊,玩落就輕鬆好多。
無靈石同新手真係無乜區別架
buff完單體都唔差啦
我舊AC點組隊練好?
洛曼, 粉炮 (換5星專), Rebel Clauae, 搭多隻補?
因為高階高戈D人用樹法降回/降攻/CC/增傷
終於終章
大哥唔好輸比條打靶仔呀
講定先:大哥沒有輸
打到第六章都未見有其他角色券
係咪淨係可以揀買同去旅館
媾都好快姐
反正你一開始都無咁多UTUW升
而家唔送角色卷
基本上已經變晒送紅鑽 等你買想要嘅角
[img]https://na.cx/i/SnhS9XT.png[/img]
一開始求其揀咗隻魔傷英
但見佢出黑肉係咪應該重置揀佢
有DPS未先
有既話我建議揀蜘蛛好過,揀咁多DPS無資源練都係拎黎擺。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞