coco 哥係咪好等錢洗?

624 回覆
294 Like 48 Dislike
你地課金比佢養英國狗好過

利申:非fans 無課金 覺得佢股票淨係識鳩up 個女樣衰
講笑咋
人人有功練呢下野你都信咁唔呃你呃邊個呀? 唔通我主動話你聽我呃你架叫你唔好信咁呀?
人人有功練呢下野你都信咁唔呃你呃邊個呀? 唔通我主動話你聽我呃你架叫你唔好信咁呀?
到時coco死撚咗
你估狗仔好長命
所有財演無敵金句
佢講咋喎, who know?
都咁上下就會話隻狗年紀大唔適合搭長途機
呢啲你當綠
一早過左英國
冇感受到呢10年點比中共政治迫害
睇死佢下條片就會講, 到時又呀支呀左比堆藉口
佢都幾仆街, coco都幫佢R左唔少view 番黎, 幫隻狗搞移民都係有限錢
自己走佬就掟比老豆老母, 隻狗唔多唔少都會有陰影
但我印象中狗入英國要坐半年移民監, 只可以日日定時定侯去探佢

依個會係佢唔帶COCO 過去嘅理由
寵物入境英國係唔會要坐移民監
人地咪就係食住你呢套香港模式水鳩你囉
個個都諗住愈遲買就愈貴
租樓等餘幫人供樓呢d垃圾概念

唔係話bob叔最撚醒
但人地住英國同玩物業經驗實多過你
連佢都選擇租住先
既然又有咁多唔明好心就唔好怕跟下人做
到你明果陣已經柒左啦
我睇到既資料都一樣, 做齊晒d requirements 就唔使坐移民監
做漏左有機會坐幾日, 但補番足d requirements 就可以帶走

養得狗好多時都當佢哋係自己仔女, 點會捨得帶Yanis 去又唔捨得帶Coco
英國買左樓好難甩身
又因為地方大,好多不確定性。例如難保2年後你會去第個city
無研究,但係同樣準則, Canaan 都係一早過咗去英國,無經歷 2014 後嘅香港,就算有表態都一定俾呢度話偽黃。咩 background 下開始唔俾提政治,要進一步了解下先,人哋話就信就真係藍呀

一句中國人大把中華膠都會講,只係要識分中共不等如中國。Uncle Roger 同小粉紅跪低 cut 片道歉就真係係藍啦。
咁我攪錯左
所以我咪話Canaan綠到藍
唔會一口咬定佢藍
肯撚定輸左獲金啦
一隻狗仔5萬左右就過到去
(不過以嫁太多生意,可能貴咗)
有另一個C9都有兩隻狗仔,都係比主人遲咗一個左右月才到,個C9好有心
睇到我好滾動
所以我都覺得佢未必係藍
只係少藍或舊香港時代的「港豬」
但係經歷過2019年,就要清醒一下,要分清楚字彙使用。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞