coco 哥係咪好等錢洗?

624 回覆
294 Like 48 Dislike
可能有羊咕輸左錢就發爛咋,咪搵呢啲point 攻擊人
你醒冇跟唔代表其他人冇

個point本身其實根本唔黃藍事
不過一放上黎呢到討論結果永遠都係黃藍批鬥

冇料拍下英國片咪算
雖然tag做一個”經濟”channel廣告費高好多
你幾時做左我主人
從來都覺佢只係咁多個youtuber之中既其中一個9upper
真係有錢賺點會咁好死share俾人姐
真係嫌賺得太多想俾其他人賺下咩
咁易賺錢人人都發達啦
係呀都係當9upper睇

主要係佢啲馬後炮嘴臉所以有好多hater

冇睇佢都好一排,啲片太長太悶
之前有段講 英國樓個後花園切開多間屋呢啲trick位
幾informational幾好 不過都係好長
我養咗隻狗,你幾時學識上網咁叻叻,見你日日俾狗公騎仲好鍾意奶自己屎眼,以為你好慘想將你人道毁滅。原來你係享受
如果黑警啲UC蒙面做鬼係咪已經犯法?
https://lih.kg/1619999

梳ly ar 我唔應該同弱智人士嘈架
原來有俾人屌弱智既前科

差d笑到我d腸都甩埋出黎
剩係想知呢條撚屌接返隻狗未?
去撚左英國咁耐
又買靚車 又買靚樓
幾時接狗就話租屋唔撚俾養狗
屌你老母
唔鐘意唔睇呢d好正常

又檢舉又鬥黃個d cls 姐
英國樓除非業主證明不適合養動物
都一定要俾人養動物

但條友應該係棄養左了
你唔係笑到甩腸,係俾狗公屌到跌腸呀陰公
反正你都就嚟過英國,而家練鬆啲個屎眼到時又可以食洋腸囉
佢兩老養住?

冇follow開

好似係
英國好都好多黑人印度人,你到時記得講返佢地條底褲係咩色喎
坐10幾個鐘機你屎眼鬆晒會唔會全程霸住個廁所
應該同陳同佳自首果日同步
On9仔 我想知有咩人既底褲唔係黃色
不如你講啦
自認支那人既藍屍都睇?
可能我個人比較乾淨,我自己個條就唔係囉
其他人我唔知嘞
睇嚟你含親嘅都好污糟
不過你講得出呢句,我反而最想知你智商過唔過60
睇死個衰野,應該
Yanis 搵到學校 > 搵到落腳地 > 買樓 > 裝修 > 申請 NI, GP.......>申請coco過黎lu (又有排排)
*Yanis 幫佢個女搵到學校

痴線
樓主話自己等錢駛?
點叫MK腳?
coco哥一定係6年後最快回流返香港個批人

佢一定唔會放棄身分證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞