coco 哥係咪好等錢洗?

624 回覆
294 Like 48 Dislike
如果佢用匯入制,啲錢可以留返喺海外唔使報稅
https://youtu.be/jTPusPmf9wk

用咩apps睇火車、地鐵

https://youtu.be/BXzZsNhC9jY

如可用香港車牌轉英國車牌

等等
所以資料性既片我好少睇

主要睇評論性,講下自己點比人係香港政治迫害,移英既決心,有自己既故仔,吸引好多
英國海外收入都要稅喎
有冇咁憎佢 希望你用十倍呢d力度對付藍絲同黑警
唔匯入英國就唔洗

同埋老母比錢你,係唔洗稅

我講左咩,Coco一早識
佢03定04年畢業 肯儲錢放落樓同股到 食正晒香港最易搵錢十年 佢用事實證明咗有料
不過學佢嘅人會覺得複製到佢?
一開始教走資同埋剪下旅行片都okay。後尾搞paterson同埋股市贏大錢後...就覺得佢好似愈來愈飄個人,落唔返地
政府根本wfc
影響力近乎0搞你做咩 聽聞佢賣左樓
之後層樓升左唔少
隻Nio :(((
食人血饅頭比藍絲更仆街
自己走咗佬都仲要靠搵香港人錢維生,仲教人移民...
聽朋友講呢隻佢係一直無叫人買,只係討論下,插水果陣唔會講
另一隻股升果陣,就大大聲話俾晒tips啦
利申,有朋友join左,入面勁多超新手死跟佢 朋友之後都唔會再續
有冇人訂Coco gor paterson
跟足佢做法又贏到錢?
啱啱開始拍果震
覺得佢識幾多野
欣賞過佢
但依家
唔係 佢係Youtube有叫人追
超feel到係馬後炮
次次都避到
話長倉有tsla但一冧市又話自己長倉都清埋,原來咁叫長倉ok我誤會咗
係 我記得佢有叫過
又講埋學名 cup and handle
主旨:升硬

係... 本來比錢 sub 佢就係想聽吓佢講即時大市或者一個近期啲嘅展望,而唔係次次一個星期後聽佢講又避到/又賺左
睇左好幾個 KOL 講股,係大跌市個時會開 live 同大家傾嘅得 ra__ishe__
而 coco 哥就過左一排先上返水
講輸左咁點解仲睇佢
輸左都扮贏左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞