coco 哥係咪好等錢洗?

624 回覆
294 Like 48 Dislike
就嚟變彩虹🌈
唔啱睇就咪撚睇啦,相同政見都舉報做乜柒?
你班連登仔咁樣唔叫鬥黃叫咩呀?

話埋俾你地聽,英國依家其實係好撚悶,好多人都會開住部電視由佢播YouTube,唔係個個都會上黎連登做晒資料搜集先開電視架

迦嵐個d我都有播,如果唔係睇呢個post都唔知佢藍
你會想d人長期播藍,定係播黃既youtuber多d呀?

垃圾咪建議人改善囉,一味剩係用呢d批鬥文化係度趕走相同政見既人有用咩
依家都唔係講政治,講緊條友冇乜品食埋自己個女人血饅頭
佢patreon 月費$5都唔算貴

不過如果佢再唔post d有用的投資資訊
我都應該cut
平心靜氣黎講 又真係有
唔知邊個港姐個大佬 derek quit左份工
係uk拍緊 內容唔吸引 但剪接唔差 當學下野
我覺得佢走貨時機幾值得參考,反應幾快,一有少少風吹草動佢就即走。有時自己一個睇唔哂咁多國際新聞,當係多個人幫手睇市場潛在風險
unsub咗佢好耐
成日開live, 一有人比錢
佢兩公婆嘅食相
lockdown咗,本身又唔洗返工

咪拍下片囉
同感
見到佢笑到成隻狗咁都唔開胃
又成日唔貼倉扮股神
呢d網九成九藍絲人格謀殺啦
都係個句唔啱睇就skip 啦
咁有閑情逸致做YouTube品評師,不如整個uk 藍youtuber list 出黎叫人集體unsub + 舉報啦
之前佢youtube條'㗎擦執吓野'廣告已經好頂唔順
VPN去咗第度即時唔使再睇
唔係呀。佢話上一份賣sim卡plan定咩鳩
之後黎km係負責賣新product
濕鳩機械人果d

km係雜貨店黎
無錯。太古站行過去會近d
邊個廢佬?
咪撚戇鳩啦 跌少少就走睇連登清倉派好撚過 走完條撚屌跌就話清咗倉 升咗就話個原來長倉未走 ,一係就Bitcoin事件,叫人唔好入 ,升咗就話原來有入仲走撚埋 汁咗咗幾十萬
又係訓係人地床下底寫小說果d
呢樣真
成日笑到烚熟狗頭咁 啲野又廢
幾貼地
同真實

覺得佢好港豬 口音又懶係重英國口音
好似話等settle 好曬就接佢返 依家屋企幫佢照顧住
專介紹Bristol 深水埗都講到係山頂區咁

同香港班aa 狗有得fight
證明香港人有錢個個 kol 都開 patreon 搵食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞