終於明點解港女世界第一黑人憎

480 回覆
6861 Like 93 Dislike
有冇相
起佢底
估咩唔到 依度連登
你屌港女喎 就算你錯都大把人陪你屌
垃圾女人
你做好高級餐廳?
我試過以前係尖沙咀商場餐廳番part time
又係有個客自己放個cool 係盤上面 食完唔記得帶番就走左
跟住番黎問 我經理同佢講已經清左檯 掉左係垃圾筒啦
大家企左係到
最後俾對手套個女仔自己去垃圾筒搵番
睇得出佢好緊張

真係客人責任黎...
呢隻故我好似係邊個FRD度聽過咁,樓主做酒店?
你地真係好人
咁我覺得香港都有大把好女仔嘅
係有啲西得太高調太惡頂先成日比人拎出黎講姐
俾人鬧仲幫佢搵
閪客就係咁樣鍊成
可以叫佢show收據 可以收佢錢賣袋垃圾俾佢 可以話而家收工 叫佢聽朝再嚟
可以直接話冇 唔走報狗
你哋竟然幫佢剿垃圾
有時唔明點解做D下欄工都可以忍到咁比人屌
上次係百佳買野有個收銀阿姐比個女人屌到仆街
勁大聲 + 用粗口屌 但佢仲可以講唔好意思
完全唔明點解唔屌番佢轉頭 驚閪咩打份低賤工
唔算好高級
不過客人就係神囉
cls思想
點解一定要將女人同公廁/雞掛鉤
唔係
通常港女隔離一定係個無腦男朋友
仲要比佢更閪
我唔係話事個個
見到呢d女真係想一巴車埋去

寧願單身都唔會要呢啲港女
我以前都做咗好多年侍應
高級同平民檔都做過
啲客走咗而又擺喺枱面嘅話
得銀包鎖匙電話係會俾收銀keep
其他所有嘢都係掟落下欄盤同垃圾筒
你哋係咪落單都要跪喺度
自己箍牙個牙套唔擺好怪邊個
個格咁撚閪就算箍完都唔會靚

利申: 牙套都係貪方便用紙巾包 但一定即時擺入袋驚唔記得拎走
sorry其實應該寫香港男女嘅
不過整唔見嘢又要人幫佢搵個個係個女仔
口講港女 咪又係d港男搞出黎
口講閪客 咪又係樓主呢d waiter 搞出黎
仲要幫人係垃圾桶搵搵完比人屌仲要唔好意思
唔講以為個客食左你間餐廳幾萬蚊
話事嗰個犧牲你哋 你哋就要俾人犧牲嘅呢咩?
唔想衝突嘅 入去廚房 出嚟話搵過晒唔見有
好高人工就人工包埋 唔好怪客閪
通常呢d女 我都會直接一巴打到佢喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞