終於明點解港女世界第一黑人憎

480 回覆
6861 Like 93 Dislike
諗起果d假牙放入水杯既呀伯呀婆
佢男朋友都唔弱兩個咁自私嘅人到底可以一齊到幾耐
咁經理/有職員就應該擋下 呢對港男港女...
去垃圾筒搵咁污糟 要保障下員工...
其實點解要幫佢
仲要佢咁既態度,除非你經理都企佢個邊
如果唔係點解唔閪佢?有冇其他客都係咁話
問返條仔,你慣撚咗扔垃圾前要打開睇吓入面用過未/包住啲咩先扔
叫佢去垃圾桶順便搵返個腦先啦
包住口罩唔扔? 人都走埋
等夜晚收工無人認領之後去報失啊?

打10次J都唔要
箍黎把撚咩
個格咁撚閪
箍完個樣都唔會靚得去邊啦
我成日都會講 外賣員 餐廳

巴士 地鐵唔小心撞到人都會sorry 返工袋太重
hi到人都會講sorry
成件事好襯你個名呀
我會話已經換咗垃圾袋 收咗
閪女人俾廢港男縱
但我絕對唔會縱閪客 我都做飲食
投訴去經理到都唔關我事 人工唔包摷垃圾
西客都係你哋縱出嚟有爭議就話姐,冇爭議嘅話直接送客啦
咁多新人?
點解要幫佢搵?
咁我地見既外國人其實都係時不時先見到,對比起港女日日見個到base大咁多自然見到多西港女既...加上好多時去旅行個陣通常對人會禮貌啲(除咗蝗)。

我唸去過working holiday 做服務行業既人就自自然然感受到個世界原來度度都有唔少西客同痴線佬
我都試過用紙巾包住牙cool唔記得拎 要個侍應幫我搵
最後係搵得返 我仲係咁多謝佢同俾左一舊水貼士人 肯係垃圾桶到搵返俾你都算係咁 咁撚污糟 你都唔會想搵啦 唔多謝都算仲要屌9人
我覺得香港其實有好多呢啲人

唔係淨係女人, 男人都有唔少
都係無理取鬧,以為世界圍住佢轉
係咪想俾位女客人西面
條仔同條女一樣惡頂 咁又入港女數 唔好話港女比港男寵壞啦 篇野既港男咪一樣惡頂 唔岩channel點會一齊到啊
唔記得講奶嘴奶樽bb碗同餐具都會keep
仲會洗埋俾佢
果陣覺得爛檔都咁溫馨真係好
差唔多咁濟啦
垃圾餐廳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞