終於明點解港女世界第一黑人憎

480 回覆
6861 Like 93 Dislike
打個比喻,閪客入超市買Condom
問個店員邊隻牌子嘅Dom好用
個dom 有啲乜嘢功能、用料、注意事項
d 人成日求鳩其拎紙巾包住算架
又唔撚記得棚牙掉鳩左
身邊好多朋友都係咁
但正常人未至於會屌鳩人
我d 朋友係會自己去搵垃圾
或者認命再去整過副
屌撚埋條仔啦,又要威又唔撚幫手,幫你食埋條女我威好唔好?
認真箍牙果陣都試過類似嘅情況 但係唔會仆街到係到屌人 明明係自己問題
港女冇品,眾人皆知啦!
有冇諗住幫老婆買保險
明明個男人都有問題,點解個標題淨係話港女 同埋你內文都反映左男要lead住個女,個女先會正常
痴線
個個客走留低團紙巾
我又要睇吓入面有咩先掉呀
一係叫佢自己搵
比佢入去搵已經好好
阻住做野
你洗返比佢都係縱容緊佢

大波靚女單身另計
個男都有問題嘅 所以講左好多次話應該寫港男女
不過係個女仔自己整唔見嘢又要叫人幫佢摷垃圾桶在先
9男女自己睇到好搵定窿捐
仲未起到底?
呢件事睇到係香港人世界物一黑人憎,唔係港女,係男女都黑人憎

另外,真心覺得香港人大部分都無禮貌,會講唔該嘅人真係得小部分,好多人都係覺得服務業老馮,所以好少講唔該,老豆老母冇教

利申,我老豆老母都冇教,成日覺得佢哋好冇禮貌
應該話揾唔返 玩鳩佢
認真唔應該幫佢搵
日經批鬥港女post
你老母還是很好屌的
神早講大把弱智港男見有閪就當女神,如果唔係香港唔會有咁多港女存在,我見有d結埋婚生埋仔
其實你地完全冇錯喎,定你間餐廳係顧客永遠是對的個種服務?佢咁撚串你扮摷左然後話冇,然後再屌返佢唔撚管好自己啲野嘛
我都試過去旅行個陣食飯貪方便用紙巾包住,好彩一出餐廳門口就醒起,即刻跑返去執返但如果侍應快快手執走咗都唔會怪佢,因為係自己衰大頭蝦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞