其實你哋真係信新疆有「種族滅絕」咩? (2)

159 回覆
12 Like 187 Dislike
我信羅興亞人還現在進行中
未聽過做研究一定要親身攞資料
支那好多地方政府都有關於再教育營既文件流出
支那各大論壇經常有販賣維吾爾奴工廣告

強制絕育同一孩政策係兩碼子既事
但依單日本政府冇否認,只喺遇害數字上有所分歧,而遇害數字的確存疑
睇到支那過往嘅行為都知咩事啦,邊有國家話自己做過種族滅絕架,支那只係角色扮演扮被寃枉,提升番支國形象免受國際制裁
你地唔好咁啦 隻3毛狗即刻應唔到啦
Block
佢都冇嘗試過去,明查暗訪亦都冇,作為學者冇乜學術精神
點會未聽過呀,中學通識科做IES獨立專題報告都要第一手資料啦,佢劍橋大學仲要係博士,做研究冇第一手資料
美國有製造假人證嘅前科
打伊拉克前期嘅輿論準備有好多依啲人

其中一個出名嘅例子可以Google
Nayirah的證供,係你最鍾意講嘅聽證會啊

Google完先再衝出嚟,多謝
證明南京大屠殺係真比我睇啦,支那狗
其實你真係信新彊「種族滅絕」咩?
你有咩第一手資料
無否認,唔代表承認,咁即係真定假?況且你又知當年班人無反抗?你在現場嗎?你又知當年處決既唔係間諜?
疑點利益歸於被告
樓主回應下
嘗試過都唔會比你自由調查啦,最後咪好似世衛調查團咁,同學者精神有乜關係?比你入到去咪淨係比你睇佢想比你睇既野,最後結論係,你沒有結論。完
但問題你條友連半點一手資料都冇,又證明唔到你自己唔係五毛,你仲好意思話半學術討論
對唔住,中國人不吃這一套
https://lih.kg/1737558
之前成份文件流左出黎都仲想話無集中營
你條冚家產五毛

你地D五毛page都唔對下口供嘅?
到底係咪機採
篇文已經回應左
我不吃這一套
你有咩證據證明人哋冇第一手資料,或者人哋獲得嘅第一手資料係偽造
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞