其實你哋真係信新疆有「種族滅絕」咩? (2)

159 回覆
12 Like 187 Dislike
block初級網絡評論員
回爐重做啦
初級only
新疆都係人都去得,youtube大把片
點解拎上海黎講?
唔覺得香港現在已經係再教育營?
12+47人難道未層教育港人更愛國更紅?
反普教中又犯法唔係現在進行式?
對比2021港人,維吾爾人又有多大本事?

邊度種族滅絕?
你信唔信你老細請你返黎係貪你人工平, 而唔係真係做到野?
夠薑咪俾人入去新疆睇下咩環境囉
非主觀推理
唔係信唔信問題,係因為中共誠信為負數,佢話無即係有,分析都唔駛
所以想人信新疆乜事都冇其實好簡單,就係中共自己承認新疆有種族滅絕,得左
又袋錢落中共袋
所以系初級

香港人返大陸都好多特別優惠
不過實唔實用就另一回事啦
總之埋數計就一定係嘔突唔會蝕俾你

例子:
特登留科興俾香港
實際:最廢又最貴,外國就唔洗錢送科興

大灣區高人工請香港畢業生
實際:香港納稅人補貼
唔係話一定係殺人放火冚家剷㗎嘛,佢可以消滅你嘅文化咁你本身嘅傳統冇得流傳落去都一樣可以叫做種族滅絕
中國冇需要做文化滅絕,打開張人民幣一睇都見到有幾種文字啦,亦都有維語電視台,可見多元化
屌原來五毛,早講丫嘛,一早唔好撚晒我啲時間去回覆
唔信人證信你篇垃圾文?
你都戇撚鳩
新疆冇疫情前一向都比外國人去旅行㗎啦,只要唔係去邊境地區連旅行證都唔使,係可以自由行的,只係新疆比較多檢查點
養過豬未
你會唔會養豬又幫隻豬做結紮?
屌你老母五毛落地獄
美英咪一樣無誠信
D所謂情報機關 話伊拉克有大殺傷力武器
炸撚完人地國家 之後話情報失誤
個D唔係人命?

天下烏鴉一樣黑 個個國家都一鳩樣
有利益出現時自然有一大堆"證據" 入你
黃蛙: 睇唔到, 我就係証據. 手joke講既就係鐵証

屌你老母洗唔撚洗小組討論再無限投票呀
死五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞