2021 Second tier recruitment (2)

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
想問Moore 既salary range係點樣?
傻豬 梗係唔係啦
按每個grade 需要而定架
Btw 有興趣?
SW HR?
岩岩quit SW 入面流失率高到
A1 17k都走
笑撚死 發覺sw hr會定期黎呢個post讚揚sw
R人去in
係SW做過intern 做嗰陣又唔覺得係咁差喎
想問如果簽左contract唔要offer大家係直接no show 定send email?
no show你死梗
想黎in a2, 咩價位?
間間2nd tier都走好多人
個個都去big four
我係經理 唔係hr
咪撚入big4啦
根本second tier 先系學野ge地方
成班垃圾asso以為自己做big4就打晒飛機
當second tier班asso識得自己埋comp ge時候
結果班big4 asso bb做足全年只識cash and bank

利申 前big4
唔夠半年前rejoin second tier 而家m
師兄邊間
Second tier 有無介紹邊間好d
sw聽人講好似好差 未必考慮住
下星期會去crowe bakertilly zhonghui in junior
有冇ching知呢幾間咩環境
垃圾
in shinewing we trust
rsm graduate group in完有冇人有updates?
如果apply big4 a2 grade或以上,可以揾我refer
Tg: https://t.me/iiiiiqqqqq
HLB同Crowe邊間叫做好小小
HLB就wok同閪
Crowe system同software一係無一係就舊
歡迎進入曲速太空艦。

飛機》太空穿梭機》光速太空艦》曲速太空艦

即係佢地放果d 唔係飛機,係成隻曲速太空艦放出黎。

註:曲速比光速仲快。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞