韓劇  哲仁王后(13)暨申惠善X金正賢討論區  

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
好似係因為搞笑
你黎架
好羨慕
Sexy cutie 清純
30 written Korean letters姐係點
Comment同post加埋寫夠30粒韓文???
失敬失敬 原來係秀賢粉呢兩套我都係無意之間去睇 見到Facebook彈咗少少預告出嚟 點知一睇就上癮
其實好似冇咩睇主上對上兩個po相差咗成年
其實點解要咁煩
係緣份呀 依家兩個仲要係同一間公司 不過有冇聽聞過佢同金秀賢之前有拍過拖 仲要話徐睿知同金正賢有過一段情 如果係真嘅佢就真係男神收割機
自己都覺得自己好j
好多皮膚好嘅男仔都話自己用清水洗面 會唔會係咁呀?!
莫非就係傳說中嘅天生麗質
依家同金秀賢表哥一齊嘛
同正賢係咪一齊拍電影果時傳
三段都真
媽呀 關係好亂呀 btw 未經證實嘅話 我都係仲係覺得同金秀賢一對 自欺欺人mode不過佢哋嗰套係咪好似微電影咁 我冇睇過 但嗰陣時既金正賢都好青靚白淨
我覺得金秀賢同表哥呢兩段可信性高啲
我個人都覺得佢同金秀賢係一pair 表哥可能只係煙幕 我睇金正賢之前啲相 感覺佢一直都好白
應該係 我恨唔黎
利申:成日保養皮膚都爆瘡
我都覺 好似dc 方便啲
https://twitter.com/chezka_sy/status/1374323896313253893?s=19

表示睇完都好多問號

雖然唔清楚the qoo影響力幾大,但係d網民打算杯葛惠善嘅炸雞廣告

因為個編劇,哲仁爭議同呢個post講嘅背景情況https://theqoo.net/index.php?mid=hot&filter_mode=normal&page=1&document_srl=1901084551
依家燒到正賢同人友有關哲仁嘅訪問報道都上咗 the qoo嘅hot

睇嚟正賢惠善要繼續冬眠多一斷時間
係咪講ge野機密啲好似有啲演員真係會係果度留言
我對精神病冇咁狂熱 雖然都幾中意
個排我成個fb都有人講哲仁 而且我又中意搞笑野 所以去左睇 我係套劇播到中後期至追 用兩三日就追上進度 睇到完全停唔到
我都唔知30字韓文post?
咁宋仲基,車銀優又杯葛咩啲hater無野揾黎搞
唔好啦 最近血糖過低呀 求發糖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞