韓劇  哲仁王后(13)暨申惠善X金正賢討論區  

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
開頭仲比佢撚到添搞到我都開心左一陣!
但之後發覺佢完全無韓文,又copy其他ig嘅圖當自己整,點知真係fake嘅
好sweet係咪正賢等埋惠善果條片
呢個acc好似仲俾人停左
del咗po
《30日challenge》
Day23:穿越時空去左朝鮮,你會帶嘅3樣野
一箱拉麵
歷史書
相機
好似係 我第一次見呢個角度
同我完全一樣
呢啲偷拍都幾正
https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=jhkim&no=14044&page=1
又係正賢生日禮物時間,今次係valentino波鞋~~~咁重手
拉麵好重要
食好重要架
係咪考慮到蝗國果方面 怕咗班玻璃心人 其實如果唔係中韓兩方都有少少爭議 分分中可以係tvn Top 3 既戲
前後都冇睇 只睇咗哲仁南朋友同秀智都有CP感 可能個題材同角色唔岩佢哋 搞到個討論度冇咁高 最搞笑係反而紅咗金宣虎
應該唔關事掛支那本身都無得用Netflix啦
咁只怪Netflix 冇眼光
我自己覺得Netflix買韓劇嘅眼光都幾難捉摸
其實係中段編劇有少少拖戲,男女主角對手戲太少,令到中段收視唔係好上到
我仲以為可以高過陽光先生好可惜
韓國嗰邊最近d爭議又出番嚟
Mama同班演員係無辜㗎
都好勁啦,唔係靠編劇名氣,唔係靠幾多千萬製作費,亦都唔係靠主角名氣,宣傳又少,真係靠口碑,咁高收視,性價比高啊 但第一集就咁高收視,真係有啲驚喜,同埋好彩唔係對penthouse
《30日challenge》
Day23:穿越時空去左朝鮮,你會帶嘅3樣野

1.奉煥(工具人)

帶佢去連歷史書都可以唔洗 同埋我諗佢都好想見到主上mama同bb之前講過同花真一齊 睡衣party 內衣party唔知搞唔搞得成呢

2.菲林機

根據韓劇慣例 電子嘢去到古代都用唔到 所以帶菲林機
做主上mama嘅anti fan 菲林要帶幾箱!

3.猛男poster

送比崔尚宮我諗就算佢同咗待令熟手一齊 都放棄唔到猛男
邊個猛男poster?this?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞