啱啱唔小心drop左公司個table 你問我答

146 回覆
631 Like 16 Dislike
正常唔係咁架咩?
梗係唔撚得啦
點解 我見都幾多客有時都咁做
如果UAT 個場同production 個場完全分開
應該唔會影響到架?🤔
冇backup?
係錢問題oracle license好貴
update price冇落where
你指你有多過一個db? 或者部份index資料save左係db外部?如果係within同一個db,理論上所有table會recover番去同一時間點,佢地既relationship應該都會keep番住先岩架
今時今日仲用oracle
[admin 求救] 俾同事發現咗 可唔可以幫手del post
https://lih.kg/2444821
做大學assignment都會save 一個係電腦
save 多個copy 係usb/ cloud 果d 啦
Prodcution場改野不嬲non office hour 先做,咪由得佢lock
咁有啲system係24小時都run緊ma
vm? snapshot?
Gay
同路人
個時岩岩番工連production同UAT都唔知係咩黎
然後就瀨野
樓主係咪搵緊新工唔得閒覆post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞